Panou ilegal electoral al PSD in Floresti !

100_0940Se cred unicul partid aflat la putere. Au inceput cu un model de campanie electorala pentru o autostrada virtuala. PSD este in corzi, disperat ca si posibilul candidat Buzan la Primaria Flloresti. Deoarece cu autostrada am negociat formidabil cu Bechtel, realizand cel mai scump km de autostrada din istorie, gratie mentorului lui Ponta, Adrian Nastase. Ce e super clar ca in Romania psd-ista statul de drept primeste lovitura dupa lovitura.

Maine va cenzura poate presa, poimaiine yoghinii vor fi din nou persecutati. Pana atunci, ar fi cazul ca Prefectul sa-si faca treaba si sa verifice legalitatea inceperii campaniei electorale in Floresti.

Vocea Clujului a sesizat prin persoana subsemnatului Institutia Primarului, in temeiul legii 67/2004. Rosii se cred stapani si peste Floresti.

Ii anunt ferm ca peste floresteni nu se trece. Prin sat se vorbeste chiar ca 2-3 consilieri PSD sunt satui de „candidatul” lor. Acesti consilierii au dus greul campaniilor in spate, nedorind ca un candidat care facea anticamera la Sulea si sotia acestuia, fosta consiliera a primarului Sulea, sa puna mana pe Floresti.

Nu de alta, dar e posibil ca dupa sa fim toti ortodocsi. Si membrii ai unei singure comunitati bisericesti. Eu sunt botezat pe sest greco-catolic.

Intrebare deschisa. Guvernul ‘sponsorizeaza’ autostrada sau psd ? Dar reclama ? Daca guvernul se implica, nu pricep ce cauta sigla psd, caci guvernul administreaza bani publici. Iar daca e vorba de psd, ii anunt ca nu a inceput inca nici o campanie electorala. Faceti bine si dati jos afisul, ca vin ploile…

Subscribe To Our Newsletter

Johannis über alles

Am fost ieri sa mananc la Casa Piratilor. Lumea se simtea bine, chefuia. Oameni normali,...

Închide