Până când accepți sa te minți zilnic, omule ?

E un editorial care nu e comod nimanui. Ai o familie, mergi la servici sau esti om de afaceri, sau mai rau, politician. Ai copii, pe care doresti sa ii vezi asezati la casa lor. Ca vor sau nu vor asta, nu conteaza. Iti schimbi casa, iti iei una mai mare, cu speranta iluzorie ca ii vei avea pe copii langa tine. Iei credit, muncesti mai mult. Incepi sa te neglijezi si sa-i neglijezi pe cei din jurul tau.

Nu ai timp sa fi romantic cu sotia, ti-e gandul la credit. Sau la cat ai furat, iar daca te prinde, pe unde scoti camasa ? Iti iei un avocat bun si te scoate.

Bun venit in cursa sobolanului, cum a denumit-o Kyosakis.

Esti prim ministru, de maine. Te imbeti la gandul realizarilor tale. Si chiar le faci, nu toate perfect curat. Ai dusmani deja, iti cauti aliati in presa. In procuratura si intre judecatori. Dar toate astea cer bani, timp si stres. Nu era mai bine inainte, cand puteai avea o viata privata ?

Daca te imbolnavesti, trebuie sa pleci afara. Romania nu te ajuta decat cu o infectie nosocomiala, asta in cel mai bun caz. Afara e sigur, te gandesti. Dar afara permanent nu iti permiti amanta cu 30 de ani mai tanara care te iubeste. De cate ori o platesti din banii Statului, are si ea dreptul la munca.

E Craciun si tu esti pe un pat de spital. Atunci, dai piept cu realitatea pe care o evoca golanii din presa. Ca te faci bine e probabil . Naspa cand odata cu biletul de iesire te alegi cu o salmonela sau o hepatita la pachet. Sau, daca esti mai norocos, iti tragi doar  o cultura de ciuperci de la antibiotice.

Romania a devenit un purgatoriu. Justitie, nu, sanatate, nu, drumuri nu. Prostie si lasitate. Contraselectie. Cum e depistat unul prost, devine promovat automat.

Cine e mai fericit, mai autentic, dragule ?

Stiu ca s-au scumpit ouale si nu o sa imi raspunzi…

Janis Club sparge piata revelioanelor, 35 de lei, fara fite si cu distractia garantata !

De 10 ani, cel mai mișto, vesel și “liber” CHEF DE REVELION din Cluj se...

Închide