Ovidiu Coșbuc, despre motivul pandemiei de coronavirus și despre ce trebuie să facem

Pe facebook, despre vremurile de acum :

„Dragii mei, este nevoie sa dăm câteva clarificări cu privire la situația actuală.
Prima dată mă refer la cauze. Ce trăiește umanitatea în acest moment este o situație karmica si se numește legea bumerangului sau principiul de cauză și efect privit in oglindă. Umanitatea a poluat în mod excesiv planeta, în toate felurile, cu precădere prin marile metropole ale lumii. Bioxidul de carbon sau CO2, rezidurile combustibilului fosil, mercurul si plumbul din atmosferă, deversat apoi in ape, pungile de plastic si întreaga industrie, au creat o atmosferă extrem de toxică la nivel planetar. În ultimul secol au dispărut jumătate din speciile biologice de pe Terra si asta din cauza unei mentalități bazate pe concurență, conflict si manifestare a puterii asupra altora. În același timp societatea, pe de-o parte a eliminat adevărata spiritualitate si progresul omului, în acest sens închizând civilizația în scheme instituționale blocante. Pe de altă parte, intorcandu-ne la ecologie, multinaționale cu acordul reprezentanților națiunilor au distrus pădurile si marii plămâni ai Mamei Pământ: Amazonia, Congo si Siberia.
Rezultatul karmic pentru civilizația umană este atacul la sistemul cardio-circulatoriu si respiratoriu al individului; ne sunt atinși plămânii.
Asa cum a fost indicat în cartea Schimbarea Paradigmei, a sosit momentul schimbării. Ea este impusă de către spiritul planetei ce vrea să protejeze cele circa 10 milioane de specii de pe Terra, ce în 2 sau 3 generații ar fi distruse complet de către om. A început schimbarea. Ea nu mai poate fi oprită. Repercursiunile sunt majore si vor schimba fundamental societatea umană.
Pentru a înțelege mai bine acțiunea virusului în cauză trebui să înțelegem că toate speciile de pe Terra evoluează prin selecție naturală, în afara de om, care și-a permis să-și prelungească viața prin sistemul medical, ducând înainte nenumarate boli la nivel mintal, emoțional, energetic și fizic. 10 la sută din populația planetei suferă de cancer, de diabet si are plămânii compromiși. În concluzie, civilizația umană nu s-a integrat pe Terra, ca și celelalte specii, fiind considerată o specie aliena. Așadar, este în act un proces de selecție a speciei. Virusul in cauză are rolul de a realiza o primă curățare a sistemului social.
El se extinde progresiv, ne pune la încercare pe toți și elimină bolnavii și pe cei ce și-au pierdut autonomia psiho-fizică. Scopul nu e să trăim 100 de ani, ci să fim sănătoși pe toate planurile și să evoluăm. Deci sunt expuși bolnavii și bătrânii. Pentru a înțelege mai bine e nevoie să studiem natura si viata speciilor de pe Terra. Riscul actual e ca întreaga civilizație să fie infectata, cu mici excepții, ca de exemplu primitivii din pădurile încă virgine ale planetei. Infecția se extinde în progresie geometrică și este doar începutul. Virusul este inteligent si e predispus să se schimbe, pentru a forța schimbarea.
Soluții. Prima și cea mai importantă este reconectarea la Sursă. Apoi eliminăm orice conflict din noi. Ieșim din orașe și ne ducem in mijlocul naturii. Respirăm aer curat, intrăm în rezonanță cu elementele naturii, vorbim cu pădurea, bem apă de izvor, facem un foc, ne adunăm în comunități. Punem resursele în comun și ne organizăm imediat în așezări ecologice. Aceasta este linia de fond a schimbării. Din alt punct de vedere, ca individ, oriunde am fi, în fiecare zi, ducem mâinile la piept, vizualizam soarele interior sau poarta sufletului, vorbim cu Sufletul nostru si manifestăm intenția de a îmbrățișa binele, de a avea compasiune și de a trăi o viață onestă. Din alt punct de vedere, virusul va evolua, până la o schimbare totală. El poate fi înfrânt doar prin expunerea corpului nud la razele ultraviolete ale Soarelui. Cel puțin un sfert de oră în fiecare zi. Am uitat că Soarele este părintele vieții. Ritul umanității va fi in viitor orice formă de salut al Soarelui. De aici in 3 ani intrăm în era Curcubeu, ce se manifestă prin câmpul ultraviolet al Soarelui.
Dragii noștri, nu vă mai puneți speranța în vechea paradigmă propusă de instituții si de sistemul socio-politic, economic si militar ce în această fază vor să propună o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ. Ne îndreptăm spre riscul stării de necesitate a națiunilor ce poate duce la legea marțială. Se impune un sistem de control major si atunci adio libertate de manifestare. Va trece si acel moment dificil. Apoi se va impune o ALTĂ ORDINE MONDIALĂ constructivă, pe baza libertății a spiritualității trăită cu demnitate si propusă de nucleul spiritual al civilizației umane ce trăiește starea de conștiință extinsă.
Pare o tragedie și o adevărată catastrofă planetară extinderea acțiunii acestui virus. Dar schimbarea este obligatorie. Iar dacă nu alegem acum să reconstruim o civilizație mai bună, în timp ce se desfășoară acest fenomen, vom fi obligați să reconstruim o civilizație pe ruinele celei ce se destramă.
Vă îmbrățișez! Curaj, compasiune și transformare.”

Ovidiu Victor Coșbuc

Subscribe To Our Newsletter

Streinu Cercel vindecă de coronavirus folosind un coktail medicamentos utilizat in hiv

Streinu Cercel face diferența. Pacat ca nu e prim ministru.  Somitătile nu se compromit. Vin...

Închide