Oana Florea, prinsa cu minciuna. Nu exista nicio intalnire cu Augustin Lazar

Propulsata  de cartelul anti-DNA din haznalele voiculesciene direct in Parlamentul Romaniei, fiindca nu avea ce spune dar nu se poae abtine sa nu deschida gura cand vede un microfon, domnisoara antenista Oana Florea s-a gandit sa ne minta un putin.

Si ca sa para importanta si ca sa ne dea impresia ca cineva ia in serios „comisia „apartamentul” s-a gandit sa ne spuna ca membrii biroului comisiei, procurorul general Augustin Lazăr și ministrul Justiției, Tudorel Toader, în calitate de mediator, vor avea o întâlnire în cursul acestei săptămâni pe tema dosarului clasat referitor la scrutinul prezidențial din 2009, a anunțat președintele comisiei, deputatul Oana Florea.

„Domnul Tudorel Toader își va exercita rolul de mediator și în cursul acestei săptămâni Biroul Comisiei de anchetă va avea o întâlnire cu procurorul general (…) pentru discuții pe tema dosarului clasat solicitat de comisia noastră. (…) Eu cred că este foarte bine pentru toată lumea să lămurim astfel de lucruri, să nu rămână așa în incertitudine, mai ales că o eventuală sesizare a CCR se va face, iar o decizie a CCR va veni cu siguranță după ce comisia se va fi încheiat. Este utilă această discuție”, a afirmat Oana Florea, după ședința de luni a Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidențialele din 2009.

Cum nimeni nu parea impresionat si „patruns” de „importanta” activitatii sale, deputata antenista s-a gandit sa plusesze si a precizat că întâlnirea, are loc la inițiativa procurorului general Augustin Lazăr. De parca procurorul general al Romaniei n-ar avea alta treaba decat sa ii ofere antenistei informatii care „sa o ajute” sa scrie rapoarte despre cine cu cine s-a vizitat in 2009.

„Doresc niște informații care să mă ajute să redactez un raport cât mai clar și cât mai asumat. Colegii au votat să aflăm și punctul de vedere al ministrului cu privire la faptul că, deși Curtea Constituțională a statuat, în virtutea principiului colaborării loiale între instituții, obligativitatea procurorului șef al DNA de a se prezenta, scrisorile trimise nu sunt chiar satisfăcătoare, răspunsurile nu sunt cu privire la întrebările adresate de membrii comisiei. Vom face vorbire și despre această situație, cu siguranță”, a adăugat Oana Florea.

Comisiile de constituționalitate și juridică din Senat au termen până pe 28 august să formuleze un punct de vedere privind scrisoarea din partea Comisiei parlamentare privind alegerile prezidențiale din 2009, referitoare la posibila sesizare a CCR pe un conflict juridic de natură constituțională între Ministerul Public și Parlament si cum n-au ce spune in raport s-au gandit ca poate-l fraieresc ei pe Lazar si-l trag de limba.

Numai ca, sre deosebire de studioruile Anteinei 3, in lumea reala, mai ales in comunicarea in calitate oficiala, minciuna are picioare scurte. A doamnei Florea a „supravietuit” in spatiul public doar cateva ore, pentru ca a fost demontata de procurorul general Augustin Lazăr care susține că nu are cunoștință despre o întâlnire pe care urmează să o aibă, la sediul Ministerului Justiției, cu membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din decembrie 2009.

Cum nu se face sa dai comunicat oficial doar petrru ca cineva s-a gandit sa spuna prostii la vederea microfoanelor, Parchetul general a postat dezmintirea pe Facebook: „Referitor la afirmațiile apărute în spațiul public potrivit cărora domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, urmează să aibă o întâlnire cu Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor din decembrie 2009, Biroul de informare și relații publice este împuternicit să facă următoarele precizări:
Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, nu are cunoștință despre o asemenea întâlnire la Ministerul Justiției și cu atât mai puțin despre obiectul acesteia.
Menționăm însă faptul că procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție își exprimă disponibilitatea pentru dialog în conformitate cu atribuțiile specifice funcției și dispozițiilor legale în vigoare.” 

Referitor la afirmațiile apărute în spațiul public potrivit cărora domnul Augustin Lazăr, procurorul general al…

Posted by Ministerul Public on 28 August 2017

In concluzie, ca un domn manierat, Augustin Lazar ii transmite antenistei sa nu-l astepte la intalnirea ca-l asteapta degeaba, dar ii spune, in acelasi timp, ca Parlamemtul Romaniei, nu se confunda cu studiourile Antenei 3. O minciuna spusa la Parlament are picioare scurte nu ca la Gadea la sezatoare.

DRAGNEA – Tupeu de borfas

Dragnea este, fara indoiala intr-o campanie de imagine personala extrem de agresiva. La fel au...

Închide