19/06/2021

O catea rosie din Floresti are limba albastra

 

super

Catelele sunt de multe rase si feluri si culori. Cauta in genera, cele normale, un mascul viguros, care sa le calmeze. Cand nu au mascul, incep sa latre. Latra salivand cu ciuda, atunci cand un caine mare vine si se pisa pe ogorul ei.Vine si linge, pe ascuns pisatul. E o aspiratie spre egalitate cu dulaii. Opinie deloc pertinenta. Ramane placerea  linsului. 

Deprindere de familie. Asa se nasc in familiile de catele 5-6 pui, cu tata necunoscut. Iar catelusele raman mici si proaste. Infantile si rele. Cu spume la gura. Spuma albastra. De ce albastra ? Mi-a explicat razand un medic veterinar. Din cauza ca ajuta de la hemoroizi la amigdale.

Cu asemenea antecedente, sunt catele care vor la Bucuresti, pe Magheru sau pe Calea Victoriei. Sa faca si ele politica.

Sau presa macar.

Nu despre prostituția sexuală voi vorbi în acest editorial, ci despre curvia asexuată, politică și morală, despre prostituatele cu pantaloni și cu fustă ce ne cer like-ul si votul, promițându-ne în schimb favoruri pe cale orală, prin intermediul presei, a fluturașilor, afișelor și a altor mijloace de atragere de clienți electorali. Desigur că, după vot, favorurile orale promise nu le vom primi ci vom fi puși noi să le prestăm, în favoarea viitoarei camarile ce se va forma la timp și întocmai, după alegeri.

Dacă ne uităm pe listele de candidați, vom regăsi pe ele ,,fetițe” versate în cea mai veche meserie, curvia politică, dar și unele noi – mai puține – fiindcă, vorba aia, la vremuri noi, tot noi… toate-s vechi și nouă toate – adică lor! Regăsim ,,fetițe” chiar cu studii teoretice, de impact, pe la bordelurile clujene, care se pare că au studiat și analizat în profunzime, și teoretic și practic, și-n culcare și-n sculare, acest fenomen atât de răspândit și de frecventat, deși nefrecventabil, al prostituției. Întâlnim traseiști și curve politice trecute prin toate bordelurile, ce se pare că le-au luat la rând, și de-odată și pe rând, fără a rata unul, adevărată nimfomanie politică, oameni pe care nicio casă de toleranță politică nu i-a putut satisface, așa că au devenit, când prestatori independenți de servicii, când angajați pe la câte-un bordel. Întâlnim foști și actuali, mari și mici, bogați și mai puțini bogați și foarte mulți săraci cu duhul.

Putem alege curve de duzină, din-alea ordinare, nespălate, ce se vând electoral oricui pentru doi lei și-ar vinde-o și pe mă-sa pentru un loc în Parlament. Curvele de lux, mai puține pe liste, se respectă, nu prestează politic decât rareori, găsind domenii mai profitabile de manifestare și clienți mai potenți. Fiindcă electoratul nu e un amant prea convenabil. El ți-o trage când nu te aștepți, iar când ai vrea și ți s-ar părea logic să le-o tragă celorlalți, te trezești pe nepusă masă și cu pantalonii-n vine, că ți-o trage ție! Plus că trebuie să-i dai tu lui bani să te aleagă, plase cu cadouri, să-i vorbești frumos, să-l gâdili și să-l scarpini unde știi că-l mănâncă mai tare… e drept că după alegeri constați că a meritat preludiul, că după atâta încălzire, i-o tragi cum trebuie, dar apoi trece timpul și vine iar perioadă preelectorală, iar să-l pupi în fund, iar să fii curva tuturor… parcă nu se prea rentează… așa că, curvele de lux, rar se bagă în sportul ăsta și când se bagă, merg la sigur, pe colegii clar eligibile. Pe alea mai nesigure ies la șosea damele mai ordinare, mai fomiste, că, deʼ!, le plâng copiii acasă cu mațele lipite de incompetență, trebuie angajați la stat, ei și toate rudele, plus prietenii, prietenii prietenilor, care cotizează, susținătorii și clientela politică… ce să facă și ele/ei, trebuie să iasă la produs că au mulți pești de dus în spate… De pe Calea Turzii clujeană vor să plece pe Calea Victoriei bucureștene și nepotismele, și ariviștii, și baronii, și pupincuriștii și bine-ar fi dacă-ar pleca și nu s-ar mai întoarce!

Ne-a ajuns presa psd, care ne crede pe toti doar niste catele.   Apa ce se scurge prin albia electorală a Clujului e o combinație fetidă de dejecții și zoaie de la rufele spălate în public și-n privat, e ce-au tras alții la toaleta de partid direct în capul electoratului. Așa că cetățeanul nici nu gustă, nici nu bea, nici nu se-mbăiază botezându-se-n această apă. Nu gustă, că se dezgustă. Se face că nu vede, trage o înjurătură zdravănă și-și vede mai departe de treabă. Sau de lipsa de treabă. Cei care vor vota totuși, vor vota sigle, dar ce sigle?!, știe badea Gheorghe, handicapat de gradul I, ce a ieșit la vot să mai ia o gură de aer pe stradă, sau lelea Floarea, pensionară cu 400 de lei pensie, posesoare a 40 de boli cronice și 30 acute, știu ei de PMP și de PSD, de PP-DD și de ,,PLM”? Știu pe dracuʼ! Vor vota cum aleg pepenii vara: să fie mai mare, mai mic, mai gustos, mai verde, mai rosu, mai portocaliu, să fie mai pe gustul poporului, mai cultivat din popor așa, mai necultivat, cu mai puține euri… Vor vota după umori, după cum le va fila neuronul în cabina de vot, după-o vorbă auzită într-o emisiune, sau prin vecini, și întipărită nefast în minte, după vreun afiș mai arătos… Nu se va gândi nimeni, nedumerit: eu cu cine votez? Se vor întreba doar mulți, retoric: eu cu cine să votez?! Și nu vor vota cu nimeni.

Cateaua va ramane acasa, ramanandu-i varianta masturbatiei, fie ea si intelectuala. Latrand cu spor la Luna.

Șoferul Mihai Seplecan și consilierii domniei sale în comunicare sunt rupți de realitate!

PSD Cluj amintește opiniei publice că în momentul în care reprezentanții PSD propuneau și susțineau...

Închide