Numărul militarilor care acţionază în zonele afectate de ninsoare şi viscol a fost suplimentat

zapada368 militari cu 36 de mijloace tehnice îndeplinesc în acest moment, la solicitarea autorităţilor locale, 22 de misiuni de salvare, deszăpezire şi transport de alimente, în zonele afectate de căderile abundente de zăpadă.

Militari ai Batalionului 280 Infanterie Mecanizată au evacuat o femeie însărcinată din Lipia, judeţul Buzău, cu un autotractor pe şenile.

Militari ai Brigăzii 10 Geniu din Brăila au escortat o ambulanţă de la Spitalul din Făurei în localitatea Surdila – Găiseanca pentru a oferi asistenţă medicală unei persoane vârstnice.

Pe raza localităţilor Gemenele, Romanu şi Măxineni, în judeţul Brăila, militari din Brigada 282 Infanterie Mecanizată au sprijinit intervenţia unei echipe ENEL şi, în prezent, continuă misiunile de deszăpezire a căilor de comunicaţii.

În judeţul Vrancea, în zona localităţilor Năneşti şi Măicăneşti, militari din Brigada 8 LAROM şi Brigada 282 Infanterie Mecanizată acţionează cu şapte mijloace tehnice pentru deszăpezirea căilor rutiere.

În judeţul Călaraşi, la solicitarea prefecturii, 50 de militari din Forţele Terestre, cu 2 autocamioane, vor acţiona pentru deszăpezirea locuinţelor persoanelor aflate în dificultate.

 

Subscribe To Our Newsletter

Aurelia Cristea: „Primarul Emil Boc a uitat că, în Cluj-Napoca, există străzi şi mai departe de centrul oraşului”.

Deputatul social-democrat de Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, îi solicită primarului Emil Boc să prezinte un plan...

Închide