„Nu vreau să plec ca prostul din această funcție!”-anuntă sfârșitul politic

Dragnea este scorpion, ca si zodie. Scorpionul sufera de obsesia perfectiunii. Asadar, este o persoana exigenta. Are un simt ascutit pentru detectarea fisurilor si reactioneaza intens la ele. Este  vesnic in garda si “simte” orice nu este la locul lui. Slabiciunea lui cea mai mare o reprezinta secretele. Astfel, incearca mereu sa manipuleze lumea. Pentru ca  Scorpionul este o persoana geloasa, usor paranoica, reuseste sa manipuleze cu o foarte mare usurinta pe cei din jurul tau. Tinde sa fie distructiv si autodistructiv.  Daca cineva iti greseste, nu vei uita si ii vei plati cu varf si indesat, fiind putin razbunatoare. In privinta relatiilor personale nu suporta sa fie provocati prin gelozie. Nu suporta sa fie acuzati ca sunt infideli, chiar daca acesta este adevarul.
In mod normal cei nascuti sub acest semn zodiacal nu au incredere in oameni si urasc circumstantele care ii obliga sa faca asta.
Accepta usor laudele si le place sa fie flatati, insa cei care exagereaza cu complimentele vor ridica imediat cateva semne de intrebare.

Dragnea, din ce în ce mai nervos. Jurnaliștii au fost luați la rând de președintele PSD, atunci când nu îi conveneau întrebările primite. Liderul social-democrat a fost întrebat atât de modificările la Codul penal, cât și despre votul românilor, dar și despre acuzațiile aduse președintelui Klaus Iohannis. Nici cazul tânărului care a murit, așteptând doi ani pentru un transplant de plămâni nu l-a calmat pe Liviu Dragnea. Acesta răbufnit la aproape toate întrebările, acuzând instituțiile de presă.-arată Sorina Ionasc. 

DRAGNEA turbează pentru că e tot mai izolat:
-Comisia de la Veneția l-a avertizat recomandându-i să respecte principiile statutului de drept, l-a bruftuluit pe Tudorel Toader
-Comisia Europeană a anunțat pedepsirea României dacă nu renunță la modificarea Codurilor; 12 state i-au sărit în cap lui DRAGNEA
-Consiliul Europei l-a somat să nu modifice codurile și legile Justiției
Ceva nu-i mai merge bine lui DRAGNEA la Curtea Constituțională și, după ce Iohannis a anunțat că va ataca si codul penal ca neconstituțional, a anunțat că vrea suspendarea președintelui țării.

Ultima eroare, fatală, este atacul asupra geamanului Iohannis, amenintat cu suspendarea. Iubit de romanul simplu, care nu are privilegii publice sau dosare penale. Presedintele are versatilitatea si forta de comunicare necesara pentru a-si mobiliza electoratul, cum a mai facut-o in 2014.

Abuzul de putere, o eventuala suspendare, i-ar aduce Presedintelui un scor electoral incredibil. Născut calendaristic in 13 iunie, cu o zi inaintea lui Trump,  Klaus Iohannis il va provoca pe Dragnea pana cand, acesta isi va pierde intreg capitalul de imagine cladit pe minciuna. Sa nu uitam ca numerologic, Klaus Iohannis este cifra 1, liderul, inconjurat de oameni. Dar care nu are rautatea si intunecimea scorpionului.

Nu il va termina pe Dragnea ca om, ci va lasa ca poporul sa il judece. Dragnea isi simte sfarsitul politic si declara :

Nu vreau să plec ca prostul din această funcție!

 

 

Comisia Europeană a avertizat că România riscă suspendarea tuturor plăţilor pe proiecte europene dacă știrbește independența Curtii de Conturi

Modificările aduse de PSD și ALDE legii Curții de Conturi și contestate dur de Comisia...

Închide