Nu voi candida impotriva lui Horia Sulea, nu-s prost sa ma fac de ras !

La un moment dat, cochetam sa devin consilier, sau „primar de Floresti pe facebook macar”, din partea partidului Noua Dreapta, ca in realitate ma batea Horia Sulea mar, cum batea CSM Suceava echipa de hochei unde jucam eu, pe cea a Clujului prin 83.(unde juca Horia Sulea). Adica cu 12-1.

Pai ce mare lucru am facut eu in 50 de ani ? Am fost la cel putin 50 de mitinguri. Nu prea a ajutat pe nimeni, si asta e adevarat. Bun, am vreo 2000 de articole scrise pe site, ca atunci cand vorbesti de ziare, vorbesti de Cotidianul, sau de Romania Libera, nu povesti vanatoresti. Da, am o facultate de calculatoare. Pai, e plin de oameni in IT-ul clujean. Nu am datorii la nimeni, ceea ce e ok. Dorm linistit si merg la femei cand vreau.  Deci ? O concluzie ? Nu imi e bine asa ? 

Daca ma uit la cine este aruncat in lupta, rad cu sughituri. Vorba lui Creanga :” Eu stiu ca-s prost, dar cand ma uit in jur prind curaj”. Nu o luati mot- a- mot, chestia cu prost, ci cu penuria de voturi ce va afecta grav intelectul candidatilor in 5 iunie. Sa motivez in fapt si in drept, nu pot, mama Omida nu sta in Floresti, iar avocat nu sunt, n-am avut bani sa fac facultatea de drept si sa mai intru si in barou.

Julien Munteanu, provenit din familia PSD, consilier. Un tip consecvent. IQ stabil, cred. Deja e inutil sa mai continui. Vine din partidul care a facut bine Romaniei si romanilor, de ne intrebam toti la modul ce dracu caut eu in tara asta ?

Dinu Criste, reprezentatul binecuvantat al  Bisericii Ortodoxe PSD S.A., caruia nu i-a spus nimeni inca de mitingurile de la Cluj, Colectiv, in care lumea striga ” Vrem spitale, nu catedrale”. „Mostenitorul tuturor celor inmormantati in Floresti fara mostenitor, spunea un batran de langa cimitir”. Voi intelegeti ce o vrut sa spuna ?

Maier Ovidiu, voi ati auzit de el ? Din partea lui Dan Voiculescu, Vorba lui Klaus, ghinion…din start.

Dr. Nicolau Dan, un om care  a demisionat recent din funcția deținută la Spitalul „Leon Daniello”, pentru a se „delimita” de Ministerul Sănătăţii. Si de Cadariu Achimas Patriciu. Putin naiv, domnul doctor, dar totusi parca omul are ceva sange in instalatie.

Problema va fi de Pasti. Sa va spun de ce. Pai Dinu Criste e popa, totusi, iar chirurgul,Dan Nicolau, eminent altfel, nu pare dus la biserica. Prin sat se aude ca daca se spovedeste, o face la un popa din presa, nu merge la cel de la Biserica Sf. Dumitru din sat, ca deh, de cand a ” adormit” dosarul penal al popii Andreica, urmeaza in scurt timp si trezirea.

Eu, la situatia efectiv trista, deprimanta pentru Sulea, care dadea bine cu crosa de cand era tanar, as face o Alianta „Toti impotriva lui Sulea” si l-as sustine pe  Liviu Alexa la postul de primar in Floresti. Ca la Cluj-Napoca, sa fim seriosi. Sa ne gandim ca s-ar putea si primarul desfasura. Asa, omul nu mai face deloc politica, numai administratie, infrastructura, scoli. Se joaca cu crosa de unul singur pentru ca paseaza  pucul la candidati ca parca-l da  de mantinela, ca tot la el se intoarce.

Eu as pune un pariu cu Biserica Ortodoxa, care intra incaltata in sufletul meu. Ca si cu o rata de 10 binecuvantari/secunda, a bisericilor ortodoxe,indiferent de candidatul sprijinit, la sfarsit iertarea de pacate o acorda doar Dumnezeu, tatal nostru din Cer si pe Pamant.

Si biciul lui Dumnezeu va fi Horia Sulea. Pe moment stiu ca nu intelegeti.

Am timp sa revin cu detalii…picante.

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Buzoianu parafraza la Tupac :”Puterea aparține oamenilor, politica e un difuzor, nu o voce!”

Romania se schimba. Intra in lupta categoria grea, pe langa care "iepuasii" contracandidati vor fi...

Închide