Noua eră: cea a OMULUI-CÂINE

3Oamenii și omenirea au luat-o razna.

Am spus că nu o să-mi exprim impresiile despre urâciunile omenești, despre grozăviile pe care mintea umană le poate crea și emana din considerente de frică și ură, pentru că știu că orice gând asociat cu asta nu alină, nu vindecă și nu rezolvă problema în sine. Dimpotrivă!

Însă, în această dimineață, deschizând radioul, ca un gest de automatism al tabieturilor matinale, m-a izbit vocea crainicului care anunța cu mare emfază: „ancheta procuraturii în cazul băiețelului sfâșiat de câini”…bla…bla…bla…și…”Barack Obama nu renunță la ideea unei lovituri punctuale asupra Siriei…pentru a împiedica pe viitor folosirea armelor chimice…”…bla bla bla…

Deci, ce primești ca om drept porție de prim contact cu realitatea din noua zi pe care abia te dumirești că o ai în față?!

Nenorocirea de a muri sfâșiat de un câine… sau… lovit de un altul sub formă de pedeapsă și corecție pentru că același câine…a mușcat pe la spate și și-a stârnit haita de amici turbați împotriva oamenilor.

Și, uite cum omorâm animalele, dăm veto pentru eutanasiere în cazul câinilor fără adăpost, fără stăpân, rezultați din încrucișarea monstruoasă a minților umane cu indiferența, obscurantismul, perversitatea, singurătățile și eșecurile alinate la colț de stradă cu o bucată de pâine și culcușuri improvizate pentru cârdul de cățeluși proaspăt fătați și haitele de maidanezi care îi produc pe bandă rulantă…și…uite cum mandatăm omul-câine, omul-animal, ridicat la rangul suprem de „șef absolut al democrației umane”, să atace și să pedepsească oamenii pentru că s-au dovedit a fi câini cu semenii lor…

Ce paradox mai abominabil, mai halucinant, mai inuman și mai câinesc poate rezulta din acest gen de comportament și atitudine umane?!

În primul caz, după atâția ani de la momentul în care se presupune că am intrat oficial în zona de democrație a lumii, deci, de civilizație, a trebuit să ne deșteptăm că, în plin secol XXI, am ajuns să ne mănânce câinii în plină zi, în locuri publice, alături de familie, fără ca cineva să vadă, să audă sau să poată face ceva pentru a împiedica acest abominabil scenariu…

În al doilea caz, după sute și mii de ani de ură deghizată în iubire față de om și grijă față de evoluția și dezvoltarea lui, traduse în războaie și comportamente patologice atroce, ascunse magistral sub masca unui personaj ridicat la rang de zeu în mâinile căruia un imperiu și niște nebuni care stau în spatele lui au pus toată puterea discreționară pe care o conferă ura și atributele ei, asistăm la o demonstrație abracadabrantă de nebunie încrâncenată, care, adusă la forma ei absolută, a decis că este momentul să faca pace în lume și să confere stabilitate și siguranță prin amenințarea continuă cu lovitura armată.

Trebuie să fii asbolut imbecil, cretin, oligofren, lipsit complet de decodorul intim al realității ca să nu observi, chiar și în cea mai cruntă beție sau fază a drogului sau a spălarii pe creier cu toate produsele media de top, că ai de-a face cu un paradox al nebuniei, cu o incredibilă bătaie de joc la adresa bunului-simț uman și a inteligenței care depășește IQ-ul canin.

Cine mama dracului a mai auzit într-o lume și un loc în care oamenii sunt ființe rationale, dotate nativ cu organul compasiunii, empatiei și al iubirii, cu capacitatea fiziologică de a distinge binele de rău și de a separa adevărul de minciună, mai ales când el devine atât de evident, repet, încât aproape că trăiești senzația că cineva își bate joc de tine la modul grotesc, că trebuie creată o extincție canină, un genocid animal, doar pentru a da o pildă, un exemplu, pentru a da satisfacție și a spăla durerea unei familii care a pierdut un om?!

Asta este tot ceea ce poate face mai bun și mai corect inteligența umană, inteligența superioară pe care Dumnezeu a pus-o în ființa numită OM, stăpânul naturii și al animalelor din ea?!

Cine mama dracului a mai auzit ca războiul să fie alternativa optimă pentru a crea pacea și a corecta viciile comportamentale umane pe care o bandă de monștri, creați de alți monștri, le are, aceia care mai apoi își dau motive să se considere mesianici în raportul lor cu celelate ființe umane, aruncă cu gaze, împrăștie bacterii și viruși letali, lichidând rând pe rând omenirea, mânați din spate de stăpânii lor, satanele, care caută să stăpânească definitiv sarea pământului, bogățiile lumii, comorile din mintea omului?!

Cine a mai auzit, lume bună, ca o lume nebună, dementă, schizofrenă, parafrenică, atinsă iremediabil de boala devastatoare a fricii și urii, să încearce să ne convingă, pe cei puțini, cei incredibil de puțini și împietriți de grozăvia imensului „demonic pandemic party”, că toate acestea se numesc iubire de om, de dreptate, de libertate, de respect față de viață și drepturile fiecărei ființe născute pe acest pământ care nu are nici un alt scop decât acela de a trăi în liniște și pace, de a munci cinstit, de a se iubi și a avea o familie, de a-și proteja copiii și viața, alături de tot ceea ce a creat Dumnezeu, de la grăuntele de nisip, la soarele de pe cer, de la om, la câine, șarpe sau oricare altă ființă vie de pe planetă?!

Stau și mă gândesc, privind abisala răutate și prostie umană: cum poți spune că ești om și că te supui unei legi imuabile, inamovibile, eterne și universale, aceea a iubirii și a respectului vieții, atunci când decizi că singura formă de a-ți rezolva problemele pe care mintea ta le-a creat și le vede, le proiectează în afară, creând lumea pe care o urăști mai apoi și vrei să o extermini, cu tot cu câini și oamenii din ea, sunt decimarea, moartea?!

Omenirea are în panteonul crimei universale zeci de monștri cu chip uman, zeci de câini turbați, care, de-a lungul mileniilor, au devastat popoarele și au desființat continente întregi de suflare omenească, cultură și civilizație, tradiții și valori inestimabile.

Au ras orașe de pe fața pământului și au modificat definitiv harta lumii, dintr-un simplu capriciu, acela că oamenii, OAMENII, ARIENII, se deosebesc fundamental de restul ființelor cu aspect uman ce reprezintă un pericol pentru puritatea rasei lor și interesele față de comorile acestora.

Unii ca Nero, Papa Alexandru al VI-lea, Marat, Timur Lenk, Hitler, Stalin, Bush au devenit embleme ale urii colective sublimate și așezate într-o desăvârșire grotescă, drăcească, sub aceste nume, în aceste mâini, care, odată ce s-au întins și au deschis un pumn sau l-au încleștat, odată ce au rostit cuvântul PACE, iadul a coborât pe pământ, iar omenirea a devenit locul de coșmar din visele cele mai sumbre ale omului.

Evreii au fost prigoniți milenii de-a rândul de către cei care nu l-au cunoscut pe Yahve și nu au înțeles marele secret pe care acest popor îl poartă cu el de milenii.

Prigoana lor a însemnat blestemul divin, blestemul celor fără de țară, aleși, adevărat, însă urâți pentru această excepție și puși sub semnul morții.

Dupa mii de ani, Hitler a sublimat agonia și pribegia evreiască prin marele genocid al celor 6 milioane de victime umane, desăvârșind și împlinind profețiile Kabbalei și creând o nouă eră în omenire. Cea a MARII PĂCI (DEMOCRAȚII) IUDAICE, creată prin durere, sacrificiu și moarte.

Acum, omenirea se pregătește de o nouă eră, cea a MARELUI TEMPLU ARIAN în care impurii și animalele nu își mai au loc!

De aici și până la o lume fără câini și fără sfâșiere, scârșnet și durere, nu mai este decât un pas.

De la o lume fără animale care pot devora în plină zi un om, la o lume în care un om poate distruge într-o singură clipă orice ființă născută pe acest pământ, nu mai rămâne decat o idee, un pas de gând.

Iar acest pas are scris pe el numele altor măști umane care se vor adăuga marelui panteon de eliberatori și mântuitori ai neamurilor.

Să ne ferească Dumnezeu de oameni, că de câini ne mai putem feri și singuri….. dacă ne-a mai rămas un strop de minte, bună credință, iubire,  omenie și un Dumnezeu în care să credem cu adevărat!

 

 

Marina Ene

Subscribe To Our Newsletter

Federatia Rusa joaca necinstit si ilegal impotriva intereselor Moldovei

(Strasbourg, 11.09.2013) Cabinet Monica Macovei – Comunicat de presa   Federatia Rusa joaca necinstit si...

Închide