Noua Dreapta, solutia onesta pentru Romania

mihai-eminescu_7bf16dbf545244

Membrii Partidului Noua Dreaptă din toate filialele judeţene participă astăzi la slujbele de pomenire săvârşite la împlinirea a 166 de ani de la naşterea părintelui naţionalismului modern românesc, Mihai Eminescu.

În Bucureşti, membrii Partidului Noua Dreaptă din Filiala Sectorului 4 participă la ora 10:00 la slujba Parastasului care este săvârşită la mormântul Marelui Român de la Cimitirul Bellu.

La ora 10:30, domnul avocat Tudor Ionescu, Preşedintele Partidului Noua Dreaptă, participă la Catedrala Patriarhală la slujba Parastasului săvârşită pentru cinstirea memoriei celui care a fost nu doar „poetul nepereche”, dar şi omul politic naţionalist şi gazetarul tradiţionalist, promotorul Societăţii secrete “Carpaţii”, înfiinţată la 24 ianuarie 1882 pentru refacerea „Daciei Mari”, cel mai important proiect politico-statal gândit de români pentru români în a doua jumătate a secolului XIX.

Toţi cei care îl comemorează cu fast doar pe „poetul naţional”, lăsând în umbră activitatea lui de gazetar şi de om politic naţionalist, vor deveni complici cu cei care l-au asasinat moral şi fizic în 1889, urmărind ca Eminescu să rămână în memoria românilor doar ca poet, cu toate că principala sa activitate a fost cea de jurnalist!

Toţi cei care îl elogiază doar pe ”Luceafărul poeziei româneşti” vor deveni părtaşi cu toţi cei care i-au trecut sub tăcere publicistica timp de peste un secol, prezentându-l pentru posteritate doar ca pe „ultimul mare poet romantic european”.

Partidul Noua Dreaptă, fondat doctrinar pe gândirea politică şi economică naţionalistă eminesciană, consideră că lui Eminescu trebuie să i se facă dreptate iar românii trebuie să afle adevărul despre cel mai Mare Român care s-a născut în mijlocul lor, în urmă cu 166 de ani!

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Interviu pe gheata cu Elena Ramona Reuer

Am cunoscut o femeie tanara si frumoasa, careia ii place sa danseze, sa fie sincera...

Închide