” Nici mafia nu se poate întrece cu famiglia PNL Cluj”

Când jurnaliștii cei mai titrați ai presei clujene scriu despre megascandalul numirii lui Bogdan Pivariu ca și candidat al PNL la nivelul celei mai mari comune din Europa, te gândești că nu poți adopta politica oului, care participă dar nu se bagă. Suntem mirați de tăcerea suspectă a tuturor ziarelor de la nivel central.

          1. Actual de Cluj, arată „Și-a băgat la păstrare funcția aproape 3 ani. Nici mafia nu se poate întrece cu famiglia PNL”
„– Și-a ținut postul de director blocat timp de trei ani. Acum Nicolae Pivariu a revenit la șefia Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Cluj (DSVSA), deși el nu are nici acum clarificată situația din dosarul de evaziune fiscală în care e învinuit că a sprijinit o rețea care comercializa carne expirată în toată țara. Nota bene: nu știe nimeni în baza cărui motiv a reușit Pivariu să se suspende, pentru a reveni la serviciu tot în baza unei ”dispense” necunoscute,  cu vreo 5 luni mai repede decât termenul prevăzut în actul suspendării. În tot acest timp în care și-a luat „suspendare”, postul său a rămas blocat. Ce a făcut Pivariu între timp? N-a stat. A lucrat cu băieții deștepți care-și spun „fermieri”, la firma care administrează „ranch”-ul de bizoni de la Recea Cristur. 

–  Fiul lui Nicolae Pivariu, Bogdan, este viceprimarul  PNL al comunei Florești, iar acum țintește să devină primar. Juniorul Pivariu a reușit și el să scape de o condamnare penală pentru că s-a urcat beat la volan. Cum de a reușit? Voi în mod cert să nu faceți ca el, pentru că nu are cum să vă iasă. De menționat că deși i s-a făcut cadou o funcție politică și una adminsitrativă, Bogdan Pivariu n-a reușit să se evidențieze prin absolut nicio inițiativă. Aaa, ba da, el se ocupă la Florești de organizarea odioaselor concursuri cu cai de tracțiune. Știți, nu? Concursurile acelea în care bietele animale sunt chinuite/forțate să trăgă aiurea după ele fiare grele și bușteni.”

Citește mai mult aici.

2. Gazeta de Cluj arată : „Bogdan Pivariu sustinut de mafia pnl pentru functia de-primar al florestiului”

„Bogdan Pivariu, fiul lui Nicolae Pivariu, Directorul Direcției Sanitar Veterinare Cluj, a fost viceprimar pentru un singur mandat în cea mai mare comună a României. Ales în funcția aceasta pentru susținerea oferită de către tatăl și nașul său de cununie, acum vrea să avanseze tot în acest mod la funcția de primar. Dar ce a făcut domnul Bogdan Pivariu în cei patru ani al mandatului său? A organizat concursuri cu cai. În rest, nu s-a făcut remarcat prin nicio altă acțiune.
Susținut și propus de către Partidul Național Liberal, Bogdan Pivariu a intrat în grațiile superiorilor săi liberali, „luându-i fața” actualului primar Horia Șulea. Ceva este putred însă, la această „manevră” având în vedere sondajele efectuate încă in vară care îi garantau lui Horia Șulea aproape 40% dintre voturi iar lui Bogdan Pivariu doar 7%. Prin urmare, floreștenii cunosc ce au acasă dar liderii PNL, nu… sau nu au de ales?”
Citește mai mult aici.

3. Ziar de Cluj detonează dur : „PNL Cluj susține la Florești un candidat condamnat penal”

„Un mare ghinion i-a lovit pe locuitorii comunei Florești. Sunt nevoiți să aleagă între doi candidați condamnați penal, nimeni alții decât primarul și viceprimarul.

Cel din urmă vrea să avanseze la funcția de primar, deși are antecedente penale. Potrivit gazetadecluj.ro, el este susținut din spate de către tatăl său, Nicolae Pivariu care revine la șefia Direcției Sanitar Veterinare după ce a fost cercetat penal pentru evaziune fiscală și de către Adrian Oros, ministrul demis al Agriculturii. Conform declarațiilor sale apărute în media, Bogdan Pivariu are toată încrederea că în câteva luni va fi primul domn al comunei Florești.”

Citește mai mult aici. 

 

N.r. Așteptăm reacția fosului ministru al Agriculturii, Adrian Oros și al familiei Pivariu, al primarului Horia Șulea în acest megascandal, care poate ușor escalada până la Ludovic Orban, dar scandalul în sine poate afecta în mod serios imaginea PNL, aducând prejudicii de imagine chiar Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, care provine din PNL și îl susține în continuare pe Ludovic Orban ca premier.

 

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Out of Vietnam

Simteam cum picaturile perfuziei aveau un ritm mai regulat decat cel al inimii mele, contopita...

Închide