Nextgen face o bucurie florestenilor duminica

nextgenDaca esti abonat Nextgen si locuiesti in Floresti, pe ecranul televizorului tau va aparea mesajul” lipsa semnal”. Sa fie rau, sa fie bine ?

De fapt dupa ce ai stat aproape o ora cautand sa vorbesti cu cineva de la suportul lor, constati ca avaria e pe tot Florestiul. Cauti sa vorbesti cu cineva, in sfarsit, iti versi of – ul, si la sfarsit ti se ureza o zi placuta. Raspunzi, politicos, la fel.

E ora pranzului. Televizorul s-a stins singur. Pare mai destept ca mine. Incerci internetul…

Ce spunea Badea ?

Ceva de genul „Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul.” Da, e frumoasa viata de roman. In special pentru cei care traiesc in afara Romaniei.

De fapt, poate e mai bine asa. Daca deschizi televizorul, si chiar se intampla sa mearga, peste tot auzi ceva cu 16 %. Scumpiri, nu ieftiniri. Accize, buget, referendum. Te sperii si dai pe gat primul pahar de tuica.

 

Gandind mai serios, poate ca NextGen e o firma pentru noua generatie. Care te protejeaza de scumpiri si altfel de vesti proaste.

De fapt, concluzionand, „Daca vrei sa ai o viata sanatoasa, respecta cele trei mese ale zilei” si aboneaza-te la Nextgen.

E ora 12: 50. A pornit NextGen. Senzatia e de integrare in absolut, vorba lui Bivolaru.

O zi placuta florestenilor alaturi de Nextgen.

 

Subscribe To Our Newsletter

Efectul de turmă în politica din România

Încep prin a afirma că următoarea opinie este a unui student al Universităţii Tehnice din...

Închide