Nepăsarea — „accesoriul” preferat al politicienilor

Pentru că suntem obișnuiți ca politicienii din țara noastră să nu facă absolut nimic în interesul nostru, românii au început să preia inițiativa și prin diverse acțiuni și proteste, încep să pună “țara la cale” și să dea formă unor vise pe care politicienii au avut grijă în ultimii 30 de ani să le transforme în niște minciuni și coșmaruri.

Cu toții suntem conștienți de carențele pe care le simte România, chiar și acum, în anul 2019, la 30 de ani de la revoluție, la trei decenii de când cei care au luptat pentru binele țării au crezut că situația se va îmbunătăți. Ei bine, ceea ce au început cei de atunci, cade pe umerii generațiilor actuale și nu numai, cade pe umerii tuturor celor care-și doresc o Românie cu școli, spitale și autostrăzi la limita… decenței!

Astăzi, când avem la putere hoți, corupți și oameni foarte slab pregătiți, am ajuns să simțim că nevoile noastre sunt atât de ignorate de cei care ar trebui să ridice țara pe culmile gloriei, încât, de voie, de nevoie, suntem puși în situația de a face pe cont propriu spitale și autostrăzi.

Acesta este și cazul asociației Dăruiește Viață, care transformă în realitate primul spital de Oncologie și Radioterapie pentru copiii diagnosticați cu cancer din România.

Carmen Uscatul și Oana Gheorghiu sunt cele două femei cu inima mare, care pun zi de zi cărămidă cu cărămidă și care, împreună cu mulți alți români frumoși, lasă acestei țări o moștenire incomensurabilă, una care va avea impact chiar și peste ani și ani: un spital ridicat exclusiv din donații și sponsorizări.

“Ne-am dat seama că dacă noi nu facem asta, nimeni nu face asta, pentru că în ultimii 30 de ani, autoritățile nu au construit spitale [….]” declară Carmen Uscatu.

La nivel local, nici clujenii nu rămân indiferenți, iar de data aceasta vorbim despre asociația “Incubator Cluj” care organizează un eveniment caritabil, iar banii strânși se vor îndrepta către acest spital.

Așadar, în data de 19 aprilie, de la ora 19, la Biblioteca Județeană “Octavian Goga”, echipa Incubator Cluj dă întâlnire tuturor celor care doresc să contribuie la visul unui popor să vină la eveniment și umăr de la umăr, să demonstrăm că și Clujul susține acest proiect măreț.

Invitații speciali, dar și doritorii, pot veni să recite un text/o poezie, sau să ia parte la acest eveniment. Pentru detalii suplimentare legate de acest eveniment, echipa Incubator Cluj vă așteaptă pe pagina de Facebook, dar și pe evenimentul propriu-zis!

 Leave a Comment