Moralistul presei clujene, Liviu Alexa, jumate jurnalist si jumate popă si fetele frumoase de la APIA

 

Mă uit si ma minunez de natura…umană.

https://www.ziardecluj.ro/curvele-de-la-apia-cluj-se-stiu-ele-tremura-fiindca-exista-filmulete-cu-orgii-sexuale-ale-casatoritelor-care-faceau-nebunii-cu-zaharia-emil-baciu-un-macho-man-care-refuza-sa-plateasca-de-ani-de-zile-pensii-alimentare-pruncilor-sai

Penibil si jenibil totodata. Să stai sa cauți subiecte de acest gen cu lumanarea, sau, mai stii, sa tii lumanarea cuiva ? Chiar mort sau disparut fiind.

Am trait cu femei măritate si nemăritate. Dar nu numesc o femeie curvă, chiar dacă face sex pe bani. Alexa pare mai catolic decât papa, născut si crescut familist ? Mă leși…

Coane Alexa, eu am fost si voi merge la femei, le voi iubi cât și cum pot.  Sunt cel mai bun lucru din viata mea, nu uita. Si a ta, chiar daca pana acum nu ai stiut asta.  Nu există decât curvie politică și morală. Eu nu pot arunca piatra, poate poti tu…

Am impresia ca Liviu Alexa a uitat ce scor a luat in campania electorala cu Emil Boc.  Sau poate ca acum se crede Antena 4 de Cluj cu NCN-ul si viitorul candidat permanent cu voturi de la populatia de vârsta a III-a ?

Ce ai creatura lui Dumnezeu cu un om care nu mai este ? Lasă mă, mortii in pace !

Nu o mai repet. Sau daca nu vrei, du-te ma si cauta-l tu pe Zaharia. Pe lac, in lac, unde vrei tu. Si asa, ai vrut primar, jurnalist si acum na, popă moralist. Macar una sa-ti reusească.

Uita-te   in oglindă Liviule  să vezi cum arati si  cum arăta Adrian Zaharia si o sa pricepi de ce omul avea femei frumoase.

E greu in presă cand ai prins năravuri. Stii la ce mă refer. Scoate mă probele, asteptăm să vedem ce surse tari ai.

N.r.

Directorul Crisan, APIA Cluj, contactat telefonic, a precizat ca nu este preocupat de viata privata a angajatelor sale, nedorind sa comenteze alte aspecte, deoarece nu au de a face cu instutia ca atare.

A consemnat Horia-Eugen Cristea

 Leave a Comment