Moartea alba asculta uneori hip-hop

dead-snow-horror

Ninge peste pamantul negru, peste pet-urile aruncate in scarba de pe geamul lateral al Mercedesului S Klasse, care imi improasca totodata cu noroi demnitatea si cainele cu care am iesit sa uit ca traiesc printre ei.

Acopera incet, totul, cu un val alb, dureri, strigate, injuraturi de ghetto. De sus fulgii ma alinta, uitand de timp, loc si kharma. E injectia de gratie administrata unui drogat aflat in sevrajul de ultima faza dupa seninatate, copilarie si fericire.

Creatorul a gandit ca i-am dat destul porcului. Ca nu face decat sa caute zilnic o alta, cu ciorapi fini, fusta scurta, zvelta, nimfomana, pe care sa o posede de frica patologica de moarte. Cu iluzia ca reproducerea genereaza vesnicia.

Unul da 50 cents la maxim si il vad pe Tupac dansand la 2 metri de mine, negand ca ceea ce ascult e hip-hop. In capatul strazii, e un foc aprins recent, langa care beau doi indivizi lichior de caise. Amestecat dupa spusele lor, cu vodca, pentru realizarea scopului acum si aici.

O vad in lumina lunii venind spre mine, cu parfum de orhidee, cu buze sangerii, tocuri cui si par recent intins. Nebuna de dorinta, neavand nimic sub blana care-i lasa descoperite picioarele de la genunchi in jos.

O posed salbatic langa foc, uitand de lichiorul de caise, de betivii care nu ne pot vedea. O iubesc sarutandu-i parul mirosind a Cavalli, sarutandu-i ochii si penterand sufletul dincolo de timp.

Se aprind lumini, candele care ne separa intr-un cerc de restul. Suntem noi si fulgii de zapada…

 

Stirile de la ora 17 :

Un barbat de 37 de ani drogat a fost gasit inghetat, in zona Garii de Nord. Era imbracat doar cu o bluza verde, subtire de vara. Lipit de el a fost gasit un caine, care ii lingea mainile inghetate.

Avand in vedere ca Statul este din nou in perioada de criza, iar Biserica nu poate inmormanta pe cineva care nu a fost membru al Parohiei, dealerii de droguri sunt rugati sa scuipe 1 la suta din bacsisul pe care-l lasa prostituatelor, pentru ca barbatul sa  poata fi inmormantat crestineste, iar pacatele lor sa fie astfel iertate, cu dispensa sau derogare, la alegere !

 

PS : Articolul este dedicat autoritatilor care „urineaza” pe politicile antidrog, pe care sunt obligate sa le aplice, prin alocari de bani de la buget conform legii.