Miss Floresti poate fi sub 18 ani…cu acordul parinților !

 

Se pare că am fost depasiti de evolutia vietii, cand am anuntat obligativitatea ca varsta concurentelor sa fie intre 20 si 40 de ani.

Nuuuuu mai repetam gresala. Acordul de participare va fi semnat de parinti, inainte de intrarea in concurs, fiind conditie eliminatorie. Ca si pana acum, pozele se vor trimite pe adresa de email: redactia@voceaclujului.ro, insotite pentru persoanele sub 18 ani de numarul de telefon mobil al parintilor.

Multe concurente sub 18 ani, isi manifesta dorinta de a participa la concursul Miss Floresti. Deoarece nu dorim sa discriminam, vom efectua schimbarea care se cere, existand posibilitatea de a se inscrie in concurs si concurentele sub 18 ani,  doar cu acordul scris al parintilor.

Celebra Alexandra Stan anunta :

Am participat la un concurs pe care l-au facut cei de la televiziunea locala, TV Neptun. A fost in aceeasi perioada cu alt concurs, «Mamaia cauta o vedeta». Cred ca a fost debutul meu in media. Tin minte ca am obtinut primul loc la «Miss Bronz» si locul doi la «Miss Plaja». A fost o experienta frumoasa„, declara Alexandra Stan, pentru PRO TV.

Actrita Adela Popescu a participat si ea la un concurs de frumusete :

Poza a fost făcută la vârsta de 14 ani, în timpul unui concurs de frumuseţe la care artista a participat.

Horia Sulea anunta posibilitatea de accesare bani europeni pentru floresteni

Horia Sulea anunta posibilitatea de accesare bani europeni pentru floresteni. Banii europeni asteapta sa fie...

Închide