Update : Miss Floresti, Cluj, pe 29 iulie la Aqua Park Floresti, ora 17

Update : Miss Floresti se  decide pe 29 iulie, la cererea concurentelor !

Aqua Park Floresti organizeaza in parteneriat media cu Vocea Clujului, la strandul din Floresti, concursul Miss Floresti, Cluj, 2018.

Cine va intra in competitie ?

Orice femeie cu varsta intre 20-40 de ani care traieste in Floresti se poate inscrie in competitie. Tinuta obligatorie va fi costumul de baie si sandalele cu toc. Va fi o proba de dictie si talent artistic in recitarea unei poezii la alegere, iar a doua proba va fi de dans, din repertoriul american hip-hop, old school.(Dr. Dree, Coulio, 50 cents, etc).

Juriul va fi format dintr-un numar de 5 persoane, care vor nota cu note de la 1 la 10 candidatele. Seara va fi urmata de o discoteca in aer liber, care se va prelungi in noapte.

Preselectia se va efectua  pana vineri, ora 18. Doar un numar de 3 candidate vor intra in finala.

Candidatele pot depune pana joi, 19 iulie, ora 20,  o fotografie insotita de un numar de telefon, pe adresa de mail a redactiei : redactia@voceaclujului.ro, sau la piscina Aqua Park Floresti, din Complexul Casa Zanelor, urmand a face dovada ca traiesc in Floresti, Cluj.

Va fi o seara funny, care deschide seria evenimentelor din vara 2018, in Complexul AquaPark Casa Zanelor. Orice alte intrebari sau relatii, la telefon 0733 107 107.

 Leave a Comment