Mirel Palada, consilierul lui Ponta nu crede ca exista Dumnezeu

ponta1Cand unul posteaza pe blogul propriu ca probabil nu exista Dumnezeu, atunci realizezi de ce ne merge asa de bine. Cu nervii facuti praf de niste ziaristi pe care viseaza sa-i „omoare prin blocare”, tovarasul Mirel e si un blogger care impresioneaza prin mediocritatea scrierii.

”Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, este postarea integrală de pe Facebook a purtătorului de cuvânt al Guvernului.

Sun un prieten, medic psihiatru. Ii citesc cateva articole de pe blogul marelui Mirel. Prietenul meu tuseste nervos si-mi spune ca daca ar fi dupa el, i-ar da cateva picaturi de Neuleptil cateva luni, pana cand omul oricum scapa de functie si poate da Dumnezeu si isi revine.

Iata ce declara pe blogul propriu Mirel :

Dacǎ ar fi doar un sfat sǎ-i dau lui Ponta, acuma cǎ a cîștigat alegerile și intrǎ în cursa pentru cucerirea poziției de Vodǎ în inima românilor, asta i-aș spune: fǎ rugby-ul obligatoriu în școli.

O sǎ ziceți cǎ sînt nebun. Cǎ m-a apucat așa pe mine dintr-o datǎ patetismul meu tîrziu descoperit cu rugby-ul. Cǎ țara arde și baba de Turambar se piaptǎnǎ cu balonul cel oval. „

Eu n-am zis nimic. Nu ma bag. Io cred ca exista Dumnezeu, ca are o gradina mare si ca multi au sarit gardul.

 

Subscribe To Our Newsletter

Sova la DNA. Hai, Viorele, ca va spune tot…

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, este urmărit penal pentru complicitate la abuz în...

Închide