Mircea Jorj a renunţat la funcţia de preşedinte a PSD Cluj-Napoca. Vezi ce motive a avut

5957_674796175881896_1864032701_nPreşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj a decis să demisioneze din funcţia deţinută pe motiv că activitatea ce o desfăşoară la Bucureşti nu îi permite să aloce suficient timp pentru a fi preşedintele partidului la nivel municipal.

Anunţul oficial a venit din partea partidului: “Stimaţi jurnalişti. Dl. Mircea Jorj s-a retras miercuri, 15 ianuarie, din funcţia de preşedinte al PSD Cluj-Napoca.”, transmite purtătorul de cuvânt.

Conform declaraţiilor lui Mircea Jorj, acesta s-a gândit foarte bine până ce a decis că este mai bine să renunţe la funcţia de preşedinte al PSD Cluj-Napoca.  Mai mult, activitatea pe care o desfăşoară la Bucureşti unde ocupă funcţia de Vicepreşedinte al Agenţiei Funcţionarilor Public cu rang de Subsecretar de Stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nu îi mai acordă timpul necesar pentru a se ocupa şi de problemele de la Cluj.

Jorj a mai spus că în opinia sa, aceasta este o decizie luată în favoarea partidului şi că va fi mai bine în acest fel, însă cu dorinţa de a nu lansa speculaţii.

Subscribe To Our Newsletter

Alin Tişe: “PSD și PNL au săvârșit o crimă politică la adresa statului de drept”

Senatorul PDL, Alin Tişe consideră că USL a reușit în doi ani să distrugă toată...

Închide