05/12/2020

Minoră dispărută de la domiciliu. Ați văzut-o? FOTO

O minorã în vârstă de 12 ani, din sat Sîmboleni, comuna Cămărașu, județul Cluj, a plecat de la locuința sa în data de 3 februarie, în jurul orei 08.00, însă nu s-a mai întors la domiciliu.
Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi 112 , apel gratuit in toate relelele de telefonie, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 3 februarie a.c., în jurul orei 08:00, minora Gecan Alesia-Maria, în vârstă de 12 de ani, din sat Sîmboleni, comuna Cămărașu, județul Cluj, a plecat de acasă în cursul dimineții și nu s-a mai întors la locuință.

Semnalmentele persoanei dispărute :

Înălțime de aproximativ 1,60 m, 50 kg, păr lung, șaten, purtat adesea prins la spate, ochii căprui, o aluniță în partea dreaptă a gurii.

În momentul plecării de la locuință, minora purta o geaca de culoare verde închis cu guler de blana, pantaloni de piele negri, ghete negre.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112!(apel gratuitin toate retelele de telefonie).

UPDATE

Minora dispărută – GECAN ALESIA MARIA a fost găsită de catre polițiștipe raza municipiului Cluj-Napoca, anunta Politia Cluj

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Meze te face șăf dacă-l votezi ! Noi vrem respect !

Dinu Paturica este protagonistul romanului 'Ciocoii vechi si noi'. El provine dintr-o familie saraca, insa...

Închide