Ministrul Patriciu Achimas Cadariu sa ” spele putina” urgent

Cine se crede acest doctor ? Un superman, care jigneste dupa modelul mentorului Ioan Rus acest popor ? Pana cand imi spui, „domnule profesor”, sa ma spal, eu si ceilalti romani ?

Domnule ministru, ati intrat in baile din cateva din spitalele din Cluj-Napoca sa vedeti cum arata ? Dumneavoastra v-ati spala acolo ?

Nu am vazut nici o masura de management adevarat de cand ati ajuns cum ati ajuns ministru. Daca nu erau miscarile de strada ale golanilor si ” nespalatii” din strada, nu pupati veci un portofoliu de ministru, clar sa fie. Cu toate prieteniile Dumneavoastra, de maine incep sa fiu mai clar, sa nominalizez.

Cineva crede si prost crede, ca poate impresiona pe cineva din presa clujeana, daca iese pe national.

Cred ca omul din  presa care a donat ambulanta,  Liviu Alexa, are calitati net superioare de management, din moment ce a reusit din presa ceva ce nu reusea un director de Spital de Oncologie, dr. Patriciu Cadariu Achimas.

„Liviu Alexa, jurnalist si om de afaceri, a inceaput o campanie de strangere de fonduri. Pentru ca salvarea, si la propriu, dar si la figurat, sa ajunga mai repede la victimele din oras, Alexa s-a gandit sa cumpere, cu ajutorul oamenilor, o masina speciala si complet dotata, pe care sa o doneze Ambulantei Cluj.  Dupa doua luni, timp in care s-au strans banii necesari, 25.000 de euro, din care jurnalistul a donat 7.000, ambulanta era in drum spre Cluj, relateaza Ziar de Cluj.

Dar am petrecut noua luni istovitoare in incercarea de a omologa ambulanta la Ministerul Sanatatii. Fara pile, pe drumul cel mai normal pe care oricine poate sa apuce. Ne-au terminat cu acte, amanari, lipsa de raspunsuri, reveniri, verificari, pana cand am intalnit o persoana cu adevarat speciala, care si-a facut timp si pentru mine si m-a ajutat sa o omologhez. Trebuie sa va spun ca documentatia, taxele, impozitele, inmatricularea, au ridicat costurile cu inca 1.500 de euro. I-am pus eu, nu asta vreau sa scot in evidenta, ci faptul ca as fi putut folosi banii aia pentru un alt proiect umanitar.”, spune Alexa. 

alexa

“Asta va deveni principala ambulanta . A noastra era  veche de aproape 15 ani. Acum, daca avem una atat de buna, pacientii trebuie sa se bucure de ea. Nu doar ca e frumoasa, dar e si dotata”, a mai spus Patriciu Achimas-Cadariu. ” pentru Ziar de Cluj.

Domnule Ministru, daca nici macar o ambulanta nu ati putut sa cumperati, pentru pacientii pe care ii ingrijiti, cum naiba credeti ca puteti avea un management efectiv la nivel national, atata timp cat  foloseati o ambulanta veche de 15 ani ?

Nu stiu cum este doctorul Achimas Patriciu Cadariu ca si medic, dar cu episodul cu ambulanta ne-a convins.

In rest, nu comentez. Scrie toata presa despre ce se intampla in sistemul sanitar.Cred ca primul ministru va intelege ca nu s-a iesit in strada ca sa fim din nou jigniti.

Daca va fi necesar, vom iesi din nou.

Sursa de informatii : Ziar de Cluj

Poza : Ziar de Cluj

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Prefectul Vuscan lipseste din lista prefectilor demisi de Dacian Ciolos

Gheorghe Vuscan a fost consilier local social-democrat in perioada 2004-2012 inainte de a deveni subprefect....

Închide