Mihai Seplecan e vocea clujului adresata lui Ponta

18

Viorel Ponta pare tot mai palid. Declaratiile sale par emanatia parintelui sau politic, Ion Iliescu. Inainte de a pleca in Turcia, pe banii sai, probabil, nu ?!, purtatorul functiei de prim ministru a dat replica unui pusti caftit in fundul clasei, dupa aparitia invatatoarei care il apara.

„Mă bucur pentru decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – pur şi simplu au arătat încă o dată că politicienii trebuie să-şi rezolve problemele politice fără a se folosi de justiţie”, a scris Victor Ponta, joi, pe pagina sa de Facebook.

Viorele, pai eu iti spun verde in fata, eu nu ti-as face plangere penala. As chema toti romani adevarati sa vie langa mine, sa te mut de la Palatul Victoria drept in Rahova. Ca ai plecat acum iar, da, e ca si chestia cu copilotul. Trebuie sa poti sa tii volanul in mana. Desi eu cred ca de data asta, vei accepta o pozitie bine platita undeva in afara UE, poate scapi de DNA.

Mai Viorele, rade Mihai de tine. La fel facem si noi, mai baiatule. Tu crezi ca mai impresionezi pe cineva cu amenintarile ? Poporul nu te vrea, nu mai suporta politrucii in general. In Ardeal te voteaza cativa pensionari ametiti si directorii numiti de tine. Nu-ti fa iluzii, daca prin absurd ai fi pornit o lupta cu Mihai Seplecan, stii cum e chestia cu raul, ramul ? Trebuie sa-ti fie cunoscuta chestia cu lipsa ghilimelor, ai practicat-o.

Cand te vedem crispat, ne umfla rasul. Cand pleci, speram din tot sufletul sa nu te mai intorci. N-ai stiut sa pierzi niciodata. Nici in fata lui Traian Basescu, care a facut carpa de spalat pe jos cu tine in toata Europa. Nici in fata lui K.W. Iohannis, care are finetea si bunul simt sa te ignore. Suntem solidari cu Mihai Seplecan si te invitam respectuos sa te cari. Sustin si consider ca vorbele lui Mihai Seplecan reprezinta vocea clujului catre tine :

„Hahahaha, un plagiator dovedit și cu dosar penal se bucură că nu mai trebuie să dea socoteală într-un nou dosar penal. Cum să nu-i înțeleg bucuria?!

Dar, mincinos până la capăt, Victor Ponta vrea să inducă ideea că decizia ÎCCJ îl scoate nevinovat și din celelalte 3 situații aflate pe rol în instanță pe subiectul abuzului pe care l-a produs luând românilor dreptul de a alege și de a fi ales. Reamintesc faptul că în motivarea deciziei de la Cluj, instanţa a decis că este vorbade ”un exces de putere” din partea Guvernului. Iar la ÎCCJ nu s-a judecat continuarea celorlalte 3 spețe pe această temă, ci oportunitatea deschiderii unui dosar penal.
Așa că mai ușor cu bucuria infantilă pe Facebook. Penibil, Ponta parcă ar fi în curtea din dos a grădiniței și se bucură că i-a dat „tovarășa” dreptate și că n-a mai făcut „buba” încă într-un dosar penal.
Eu chiar îl invit, bărbătește, pe Ponta să depună plângere pentru denunț calomnios. Măcar așa vom avea ocazia să ne judecăm pe bune și în speța noastră” explică amuzat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan.