Miercuri, 27 februarie, cetățenii fără carte (de identitate) din Aghireșu, sunt chemați la Primărie de la ora 9 și ceva fix, ca să li se facă!

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, activităţile de preluare a documentelor pentru tipărirea cărţilor de identitate în comunele de pe raza judeţului Cluj.

Astfel, o echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj (D.J.E.P. Cluj) se va deplasa mâine, 27 februarie a.c., în localitatea Aghireşu,  judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate, sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani sau cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, sunt invitaţi să se prezinte cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 9.00, la sediul Primăriei Comunei Aghireşu.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare), angajaţii D.J.E.P. Cluj beneficiază de sprijinul primăriei şi al organelor de poliţie locale.

Senatorul Alin Tișe acuză: REGIONALIZAREA VARIANTA USL = BARONIZAREA ROMÂNIEI

Modul în care USL înţelege să reorganizeze administrativ România nu face altceva decât să creeze...

Închide