Mesajul de pe grupul facebook Crin Antonescu Presedinte

cacatAm fost exclus din grupul Crin Antonescu Presedinte de pe facebook. Asta inseamna ca de fapt sunt basist sau psd-ist ? Apoi am observat ca si grupul Radu Zlati deputat Gherla m-a exclus din grupul sau.

Le multumesc administratorilor de grupuri, intelegand ca persoana mea si publicatia pe care o conduc deranjeaza. Avand in vedere modul discriminatoriu, cuprins in asa-zisul regulament al grupului, cel al domnului Crin Antonescu Presedinte, publicam remarcand deosebita inteligenta a mesajului, crezul administratorului grupului,

Crin Antonescu Presedinte

„Atenţie! Aici vânam basişti !

Acest grup este administrat de oameni care nu au interese politice , nu au candidat la alegerile din 2012, nu sunt platiti pentru a face campanie electorala.

Am luptat împotriva ciumei portocalii şi vom continua pe această linie…desi in ultima vreme rosul a devenit basist , Victor a devenit Boc, PSD a inghitit broasca, porcul si pisicul.

Vrem conducători demni!
Vrem conducători care să ne reprezinte interesele şi în ţară şi în afară!
Cine nu e în stare să facă faţă presiunilor exterioare nu merită o votul nostru.
Republica în România a fost instalată de comunişti.
Suntem sătuli de Republică comunista.

In acest grup nici macar Victor Ponta nu ne poate cenzura, cenzureaza destul in alte grupuri.

Mişcarea de sector „România Liberală” a „liberalilor de carton” nu este altceva decât o miscare basista.( spunem asta de prin Martie 2012)

In 07.09.2012 am primit si confirmarea oficiala .

„Romania Liberala” si „ungurenii” de acolo au recunoscut oficial ca sunt basisti, au trecut la footbal club MRU.

Vechea gardă de administratori a fost schimbată în primăvară din cauza acestei mişcări „PLD-FC-FMP”

O parte din foştii administratorii sunt membrii fondatori la noile basini basiste, alţii susţin pe fata FC-ul iar alţii erau prea slabi pentru a avea curajul să-i înlăture pe noii PLD-isti din administrarea grupului.

Se pot dezbate orice teme, dar am dori să fie privilegiate cele care sunt conexe politicii romaneşti, Crin Antonescu, Republica versus Monarhie.

Nu sunt permise reclamele comerciale sau de alata natura.

Va rugam sa folositi un limbaj decent. Persoanele care nu folosesc un limbaj decent sau se lanseaza in jigniri, atacuri la persoana vor fi excluse din grup.

Pentru a nu primi emailuri sau anunţuri din partea grupului, intraţi la „Notification” şi debifaţi căsuţele corespunzătoare primirii de mesaje.

Dacă aţi fost adăugaţi de un prieten şi nu doriţi nicidecum să faceţi parte din grup, folosiţi opţiunea „leave grup”, „părăseşte grupul”.

Semnat: Admin”

Subscribe To Our Newsletter

Companiile secrete ale VIP-urilor din România, anchetate de DNA

Documentele obținute în proiectul OffshoreLeaks arată că firma Commonwealth Trust Limited (CTL) este un agent de înregistrare...

Închide