Mesaj dur al Socialistilor Europeni pentru Dragnea si PSD

Inclusiv familia politica europeana a PSD s-a saturat de comportamentul lui Dragnea si al gastii sale.

Insusi Martin Schulz, presedintele PES – Partidul Socialist European – este scandalizat. Intrebat de un român din Germania despre susţinerea acordată liderului PSD, Liviu Dragnea, Martin Schulz,  a aşteptat răbdator explicaţiile şi întrebările înainte de a da răspunsul, nu ca arogantii socialisti romani,

Întrebare: „La începutul anului în România au fost cele mai mari proteste de după Revoluţie. Domnul Liviu Dragnea voia să modifice legi care ar fi micşorat pedepsele pentru faptele de corupţie. Dumneavoastră atunci ati făcut un videoclip. Ce le transmiteţi românilor din Germania şi din Europa în legătură cu modificările de lege propuse şi cum vă poziţionaţi referitor la Liviu Dragnea, ca şi persoană politică?”

Răspunsul lui Martin Schulz: „Vă spun acum trei puncte ce le-am transmis și domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă ar fi fost la voi și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și dacă în partidul meu există corupție, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afară un vicepreședinte din fracțiunea mea, Adrian Severin (2011), exact de asa ceva (corupție)”.

 

TVR/

Alianta penala PSD – ALDE falimenteaza Romania

Deficitul comercial al României a crescut cu 33,1%, în primele șapte luni din acest an...

Închide