Mașină lovită de tren la Jucu. Șoferul a rămas încarcerat VIDEO

Un accident rutier grav, în urmă căruia o persoană a rămas încarcerată, a avut loc marți după amiaza,  pe raza localității Jucu de Mijloc.

Potrivit ISU Cluj autoturism lovit de tren în Jucu de Mijloc, este anunțat prin numărul pentru apel unic de urgență faptul că o persoană este încarcerată și în stare de conștiență în autoturism.
Un stâlp de transport înaltă tensiune a fost rupt în urma impactului și a fost răsturnat peste mașină. Vegetația din apropierea mașinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte.
Intervin 2 mașini cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.
A fost anunțată regia de transport feroviar pentru întruparea alimentării cu energie electrică și a traficului feroviar.

UPDATE

POTRIVIT ISU Cluj, Pompierii clujeni au reușit să scoată bărbatul prins între fiarele contorsionate ale mașinii și stâlpul doborâtpeste acesta, după mai bine de o oră de acțiuni susținute. în vederea acordării primului ajutorsi descarcerare. Victima va fi transportată la UPU Cluj.

”Un barbat a condus auto pe DC40, din direcția Jucu de Mijloc spre DN 1C, a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, nu ar fi respectat indicatorul Oprire, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a pătruns pe firul 2 de cale ferată, fiind acroșat de trenul personal 4110 regio Cluj Napoca – Sighetul Marmatiei, care circula pe direcția Cluj Napoca spre Gherla. Mecanicul locomotivei din Singeorz Bai, lipsa alcool. Conducătorul auto din Cluj Napoca, rănit grav, nu a putut fi testat”, informează Poliția Cluj

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Spitalul “Clujana” oferă consultații gratuite pentru clujeni

În perioada 20-21 august 2019, Primăria Cluj-Napoca alături de Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca desfășoară acțiunea...

Închide