Marsul memorial Avram Iancu la ora 19, in fata statuii

horia

Clujul se va imbraca in tricolor. La ora 19, Noua Dreapta va aduna aproximativ 2000 de romani, in Piata Avram Iancu. Consideram ca evenimentul este de maxima importanta pentru natiunea romana, in contextul declaratiilor iredentiste ale anumitor lideri maghiari.

marsAvramiancu-480x180

Privind în urmă, la lovitura de Stat din 1989, putem spune că ţara noastră a fost atunci un teatru de operaţiuni pentru nişte obiective care depăşeau cu mult interesele ţării noastre, iar noi românii am fost prostiţi cu bună ştiinţă, de către toţi: şi din est, şi din vest!

Tot ce-a fost curat în acele zile este entuziasmul oamenilor care plini de nădejde şi fără să aibă habar de “culise” şi-au cerut libertatea şi au cerut cu tărie căderea comunismului, în timp ce Ion Iliescu apăra “nobilele idealuri” întinate de Ceauşescu! Înverşunarea lor a făcut ca măcar teoretic România să nu rămână atunci un stat comunist.

În faţa acelor zeci de mii de “fraieri” şi de “nebuni” care şi-au riscat vieţile o să mă înclin toată viaţa! S-au constituit comisii parlamentare pentru studiul revoluţiei care mai degrabă au ocultat informaţiile importante, având apoi şi nesimţirea să afirme că nu este treaba lor să fixeze vinovaţii, ci a istoricilor, şi asta numai după ani şi ani! Se speră că timpul îi va spăla de sânge pe ucigaşii de atunci, care ne-au condus şi încă ne conduc, însă se înşală! Pentru că se ridică din ce în ce mai serios o întrebare: pe eroi îi comemorăm, dar pe criminali cât îi mai suportăm?

Ţinând cont de aceste împrejurări, destinul celor ce-au pierit atunci este cu atât mai tragic şi ne umple mai mult de durere. Alţii şi-au făcut jocurile vărsând sângele nostru, ne-au minitit şi ne mint în continuare. Sincer vorbind, ultimii 26 de ani din viaţa poporului român stau sub semnul minciunii, după ce precedenţii 45 au stat sub semnul terorii. În asta constă cred rădăcina tuturor relelor ce macină sufletul acestui Neam. Am pornit pe drumul libertăţii ghidaţi de nişte ticăloşi, care după ce ne-au ucis în revoluţie, au parazitat ulterior toţi centrii nervoşi ai societăţii, începând cu politicul, economia, serviciile de informatii, justiţia şi terminând cu “societatea civilă”. De-asta cred că până ce nu va fi spulberat întregul eşafodaj bazat pe minciună, manipulare şi pseudo-valori, ce controlează societatea românească, nu ne vom găsi liniştea.

Poate se apropie timpul unei alte revoluţii, de data asta româneşti şi cu adevărat democratică, o revoluţie a votului în 2016 care să măture din Parlament toate partidele care timp de 26 de ani i-au jefuit şi umilit pe români! Şi poate că această revoluţie va duce la formarea unei noi clase politice, care să pună pentru prima oară România pe primul plan! – Alexandru Năstase