Marius Nicoară, un tip mediocru căruia i s-a dat prea multă importanță

 

Tăriceanu nu s-a simțit bine la Cluj-Napoca.A venit să ii arate lui Buda ca ii ia un senator. Iar Buda cred ca s-a bucurat.

Marius Nicoară. După o viată in care a folosit pe cei din jurul lui, iată că la randul lui, a devenit folosit. De cel care făcea anticameră in 2004 parca, la nea Iorgovan, parintele Constitutiei. Nu ii placea domnului Tariceanu sa stea la coada nici atunci. Ghinion, nici mie.

Tariceanu are costume frumoase, o tinuta de liberal. Pe mine omul nu m-a convins niciodata.

Magistraţii de la Curtea Supremă au menţinut sentinţa dată de instanţa de fond la data de 12 decembrie 2017 impotriva lui Nicoara, unde a fost condamnat să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioada de 60 de zile la Asociaţia Filantropică Medical-Creştină Cluj Napoca.   În plus, senatorul Nicoară are de executat o pedeapsă sub supraveghere pe o perioadă de doi ani de zile.
Miscarea lui Marius Nicoara este normala. PNL nu ofera nici un fel de alternativă pentru senator, care se gandeste la viitor.

Tatal lui Marius Nicoara, Teofil Nicoara, un mason de rang inalt. Un om deosebit. Nu voi discuta nimic despre Marius Nicoara, din decenta. Motivele pentru care teoretic pleaca la ALDE sunt aici, in poza de mai jos.

Ne bucuram ca si prin politica, a ajuns un om bogat. Cu Florestiul, mai incet, Nu l-am vazut miscand un deget pentru floresteni. Iar restul, chiar nu pot sa spun ce imi vine. Am stat la masa cu Marius Nicoara.

 Leave a Comment