Manifest de Florești pentru portocaliii națiunii

CUBA - CIRCA 1996: Alberto Korda and Che Guevara in Cuba in 1996. (Photo by Francois ANCELLET/Gamma-Rapho via Getty Images)

 

La Florești se pune de un manifest. Unii spun că va fi portocaliu, ca uniformele din Prison Break. Alții zic că motto-ul ziarului va fi :„Proletari din toate țările, uniți-vă!

Manifestul Partidului Comunist“ este cel mai măreţ document-program al comunismului ştiinţific. „Această mică cărticică valorează cît volume întregi: în spiritul ei trăieşte şi se mişcă pînă în ziua de azi întregul proletariat organizat şi luptător al lumii civilizate“ (Lenin).

Nu știm cine este finanțatorul acestui ziar probabil creat pe modelul luptei de clasă de la Florești. Ideea este sa nu mai traiti in cupluri, ci in grupuri.

Iată ce spunea Păunescu, în schimb despre primii portocalii ai țării :

 Adrian Paunescu l-a ironizat, cu ocazia lansarii cartii sale, „Vagabonzi pe plaiul mioritic”, pe fostul  presedinte PD, Emil Boc, despre care a spus ca este „o interjectie care a devenit presedinte de partid”, transmitea Mediafax. „Ma intreb unde va ajunge Romania daca va trebui sa se conduca dupa capul si bubuiturile de fraza ale unei interjectii care a devenit presedinte de partid, cum ar fi trosc, pleosc, boc, toc? Unde ajungem? (…)

Si presedintele Basescu care se cam cacinschi pe noi?”, a spus Paunescu. (D.P.)

 

Ziarul, ne va face bine totusi, daca va aborda in mod serios tehnicile de vindecare, cum este băutul urinii din timpul zilei si integrarea in absolut.

Vazând ce înseamnă politicienii, unii dintre ei, nu facem decât să ne bucurăm de aparitia unui ziar (a)politic, dar si de leaderul vremurilor actuale, Daniel, …măcar vom avea de ce râde…

Si daca-i ziarul lui Horia Sulea, care joaca pe o mana cu PMP-USR ?

 

Subscribe To Our Newsletter

Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca îşi schimbă numele în Sala “Ludovic Orban” ?

  În pragul alegerilor europarlamentare, deşi se recomandă ca sunt mari pro-europeni, liberali sau creştini-democraţi,...

Închide