Mananci placinte pana nu mai stii de tine !

Langa Baia Mare, in comuna Recea, pe drumul Clujului, am tras la o placintarie. Nu am anticipat ce va urma, nimic nu anunta cum si cate placinte voi manca. Intai, am luat trei, fiind trei oameni. Fiecare placinta, de marimea unei pizza medii. 

Daca nu stii deja unde e, da click aici, sau suna la 0742 335 335

Am inceput sa mananc cu pofta, de parca nu mancasem de trei zile si ma urmarea militia, cu mana, fara sa imi pese. Initial, e clar ca prima nu am putut-o savura. Mancam datorita gustului, aromelor, sosurilor, pe care nu le-am mai intalnit in Romania. O placinta, 10 lei. Pacat ca nu se pot trimite la Cluj, ca as manca o perioada numai asta. 

Sorin, patronul localului,  m-a avertizat ca nu o sa pot manca doua, desi, am avut totdeauna probleme cu foamea la cele 120 kg ale mele. Un local superb, o servire cum rar am vazut. Localul, are si partea in care se intra doar cu rezervare. Ia te uita ce bijuterie, a putut crea acest om, care, mi-a spus ca daca nu am bani, nu-i problema, ii platesc cand mai trec pe la el, tata dorind sa plateasca cu cardul. Romania, unde am fi putut fi azi ?

Subscribe To Our Newsletter

Zero la suta transmitere pe cale sexuala a HIV/SIDA pentru subiectii nedectabili

După cum știm, HIV se transmite prin sex neprotejat,prin sânge și de la mamă purtătoare...

Închide