Mana criminala, incendiu, vrajitorie sau ce naiba se intampla ?

gabriel_oprea_ultima_ora_59257200

Acum cateva zile, murea un motociclist din coloana  oficiala a Ministrului de Interne. Toata presa vuia, lumea ii cerea demisia lui Oprea.

Acum, o tragedie uriasa acopera evenimentul. Iar motociclistul este uitat. Aparent. Iar Ministrul de Interne isi spala pacatele prin reactie si uitare. Diaspora, parte din ea vorbeste despre o albire a generalului conducator de doctorat.

Doi dintre jurnaliștii care au comentat extrem de acid la adresa autorităților în cazul incendiului din clubul Colectiv s-au trezit că le-au fost dezactivate paginile de Facebook.

Este vorba despre jurnaliștii Sabin Orban și Cătălin Striblea, amândoi realizatori B1 TV.

Spre exemplu, Striblea a scris un comentariu dur la adresa ISU. Citiți comentariul AICI

Între timp, Sabin Orcan și-a făcut o nouă pagină de Facebook, dar cea veche nu mai există în rețea.

Prieten al celor doi, jurnalistul Robert Turcescu susține că este suspectă această acțiune împotriva a doi jurnaliști care au fost critici cu Sistemul în aceste zile. Cate ceva despre patronii clubului Colectiv.

Costin Mincu mai deţine trei cluburi care îşi desfăşoară activitatea în subsoluri: Goblin Nightwatcher de pe strada Smârdan, Elephant Pub & Alive Music de pe strada Gabroveni, ambele din Bucureşti şi clubul Goblin Constanţa.

Firma Colectiv Club, care are clubul unde a avut loc tragedia de vineri seară din Capitală, este deţinută de Alin George Anastasescu (47%), Costin Mincu (23%) şi Paul Cătălin Gancea (30%).

Iată ce scriau Mediafax și jurnalul.ro, pe 4 noiembrie, în 2010: Terasa Goblin din staţiunea Vama Veche a fost distrusă într-un incendiu, în 2010. În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că o persoană necunoscută a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc.

Articolele vremii îi citează pe reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa, incendiul a izbucnit în jurul orei 01.30, la terasa Goblin din Vama Veche, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale ale Staţiei Mangalia. Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, în jurul orei 04.30, potrivit Mediafax.

În urma incendiului, terasa şi anexele, construite din lemn, au fost distruse în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 850 de metri pătraţi. De asemenea, în incendiu au ars şi mai multe materiale depozitate în apropiere. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o persoană necunoscută, care a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc.

Costin Mincu deține acțiuni la cel puțin 11 firme implicate în cluburi și organizări de concerte. Trei dintre acestea au fost mistuite de flăcări

Alte informații, postate anul trecut de utilizatorul FB Hyperlink, arată că: Un incendiu puternic a izbucnit în jurul orei 11 și 45 de minute, deasupra clubului Elephant Pub, de pe strada Gabroveni din Centrul Vechi al Capitalei.

va urma

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

PARTAJUL SOTILOR DUPA DIVORT

Intr-un partaj dupa divort, regula generala este ca fiecare dintre soti detine jumate-jumate din totalitatea...

Închide