Maja Ioan, abonat la banul public (III)

Dumneavoastra, stimati cititori, i-ati mai da pe mana bani publici ?

 

CATRE CONSILIUL FLORESTIunirea-floresti

Subsemnatul Marginean Matean Alexandru,domiciliat in com. Floresti , str. Digului nr.10 , jud. Cluj. Membru al Clubului de fotbal C.S. Unirea Floresti, vreau sa aduc multumiri consilierilor locali pentru alocarea bugetului financiar pentru clubului nostru si o parte din membrii clubului nu vrem sa va dezamagim si dorim ca banii alocati sa fie folositi pentru activitatea sportiva si nu pentru altceva.

Din momentul in care au fost virati suma de 230.000 lei la acest club nu s-au mai facut sedinte din august 2010 pana in ianuarie 2011.

Atunci o parte dintre memmbrii clubului au fost steptici la modul de cheltuire al banilor, au propus si s-a votat o expertiza contabila la club.

Cu dl. MAJA IOAN nu s-a putut lua legatura , s-a incercat sa se faca sedinta,s-a trimis recomandata prin posta acasa la dl. MAJA IOAN,iar in ultima instant dl. HINTEOAR IOAN a trimis mesaje membrilor clubului ca sedinta se tine in data 30.03.2011, bulversand pe unii membrii al clubului de fotbal.

O parte dintre membrii clubului s-au prezentat la sedinta din 29.03.2011,iar o parte in data de 30.03.2011.

In aceea sedinta i s-au adus reprosuri dl. MAJA IOAN,privind modul de cheltuire al banilor publici alocati la club,sedinta incheiandu-se fara rezolvare, nu s-au adus procesele verbale  din luna august 2010  pentru semnare de membrii pe motiv ca nu le gaseste.

In aceasta situatie vazand ca se ascund niste lucruri si sunt acuzati unii membri al clubului de prejudicii,am hotarat ca la acest club se poate face ordine si dreptate apeland la forurile superioare .

Am apelat personal la CURTEA de CONTURI Cluj pentru a se face dreptate si recuperarea banilor daca ei nu au fost folositi corect.

Ceea ce am cerut Curtii de Conturi Cluj va prezint si dumneavoastra :

  • Verificarea baremurilor de arbitraj incepand cu data de 01.10.2010(surprinde diferenta foarte mare de barem de observator al dl. VASC CRISTIAN din 12.11.2010 in valoare de 656 in loc de 269 lei).
  • Verificare contractelor de inchiriere din 26-27.09.2010(teren Sebes Alba) iar la sedinta din 30.032011 a avut nevoie de BANI NEGRII.
  • Explicatii cu neinregistrarea imprumutului de la SC. CRIDOV SRL. Si dl. VODA CALIN cu suma de 30.000 lei,dar inregistrate in Raportul financiar prezentat de dl. MAJA IOAN doar la capitolul ‘’RESTITUIRI’’ raport din luna ianuarie 2011.
  • Acordarea de indemnizatie de efort,presedintelui MAJA IOAN, GAL SORIN,antrenorilor,jucatorilor(verificarea plafonului maxim conform Legii sportului Nr. 1447 din 2007, suma pentru indemnizatie de efort s-ar da in alimente neputand depasi suma maxima de 450 lei , (pe langa aceste sume mari de indemnizatie s-au decontat si cantitatii de alimente)
  • Verificare platii impozitelor,jucatorilor,arbitrilor,salariilor,primelor de joc indemnizatiilor pentru caci clubul de fotbal acumuleaza datorii si poate intra in faliment.
  • Verificarea imprumuturilor daca au fost legal facute,contractul de imprumut al dl. MAJA IOAN a fost semnat atat de imprumutat cat si de imprumutator de dl. MAJA IOAN .
  • Verificarea valabilitatilor bonurilor de carburanti valoarea lor,transportul,suma mare totala folosita,bonurile de mese festive.
  • Auzind ca s-au facut afirmatii de catre MAJA IOAN ca in schimbul unor bani as tacea, va aduc la cunostinta in premiera va prezint copia dupa Dispozita de platadin 19.10.2010 al jucatorului ILEA DARIUS ADRIAN in valoare de 250 lei, bani pe care jucatorul nu recunoste ca iar fi primit si nici ca ar fi semnat in luna octombrie 2010 aceea dispozitie de plata(rog comparati semnaturile).

Va rog comparatii si semnaturile lui Ghenti Paul dispozitiile de plata din 14-15.10.2010 cu celalalte semnaturi cat si semnaturile din 26-27.09.2010 al contractelor de inchiriere cu terenul de fotbal din SEBES Alba din dreptul dl. MAJA IOAN.

Fata de cele enuntate mai sus rog dispuneti .

25.05.2011

Subscribe To Our Newsletter

Despre Maja Ioan, Unirea Floresti si banul public – dezvaluiri (II)

3. Contracte de inchiriere a unor terenuri dubioase ex . Facturile din data de 26.09.2010 si...

Închide