Mai nou, curvele fac sex pentru like-urile de pe facebook ale bărbaților

428123_10152413599715277_374994124_n

O fotografie postată pe facebook în urmă cu mai puțin de 24 de ore a primit până în acest moment peste un milion o suta de mii de like-uri, cu 100 000 de like-uri mai mult decât avea nevoie romanticul din imagine pentru ca fata sufletistă din fotografie să facă sex cu el.

Fotografia îl înfățișează pe acest bărbat fatal alături de aleasa inimii sale, ținând în mână o pancartă pe care, nu, nu ați ghicit, nu scrie: ,,Ieși afară, javră ordinară!”, ci, în traducere liberă:

CATHERINE ZICE CĂ DACĂ POT SĂ STRÂNG UN MILION DE LIKE-URI O SĂ FACĂ SEX CU MINE. VĂ ROG DISTRIBUIȚI ȘI DAȚI LIKE

În dreptul fotografiei scrie, cât de explicit se poate: ,,Please, help me get laid!”, adică: ,,Vă rog frumos, ajutați-mă să mă f*t!”

Apelul disperat al mascului feroce, în călduri, dornic de pruna femelei sale ahtiată după like-uri, a găsit urgent răspuns la un milion de oameni de bine, care, altruiști, i-au dat like-ul aducător de sex, că doar nu au dat de la ei. Dacă urmăriți postarea, aproape o mie de asemenea binefăcători dau like pe minut, deși suma necesară de like-uri pentru împerecherea celor două mamifere internaute a fost atinsă.

Poate că, la un milion jumate de like-uri, virgina din imagine îi va face fătului frumos și-un sex oral, iar la două milioane, de ce nu, și unul anal. La 2 milioane jumate i-o poate trage în urechi, la 3 milioane în nas ș.a.m.d.

Deși protagoniștii nu sunt români, noi le spunem o sănătoasă vorbă românească, pe post de concluzie:

,,Dealu-i deal și marea-i mare

Curva-i curvă până moare!”

VĂ MULȚUMIM PENTRU CĂ AȚI CITIT ACEST ARTICOL ȘI NU UITAȚI SĂ NE DAȚI ȘI NOUĂ LIKE ȘI SHARE MAI JOS

DACĂ STRÂNGEM UN MILION DE LIKE-URI ȘI UN MILION DE DISTRIBUIRI NE CĂLUGĂRIM ȘI NU MAI FACEM SEX 

Subscribe To Our Newsletter

Primul poem în latină din Transilvania

1419, biserica romano-catolică secuiască din Dîrjiu (astăzi unitariană): pictura magistrului Ștefan din Ung. Inscripţia de...

Închide