Mai Horica, nici nu stii, cat de mic incepi sa fii

2

Horia Georgescu, este sef la ANI. Nimic rau pana aici. Ne-am hotarat sa vedem cat de integru este cel mai bine situat Horia dintre romanii purtatori ai acestui nume, in prezent.

Sorin Georgescu, fratele şefului Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) – Horia Georgescu, susţine că a fost furat de familia sa, respectiv de fratele Horia Georgescu şi de tatăl lor, Marian Georgescu, scrie antena3.ro

Declaraţia a fost făcută de Sorin Georgescu, în ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere, de la Antena 3.

Sorin Georgescu susţine că este vorba despre un litigiu comercial, care s-a terminat foarte repede, şi în urma căruia el a avut de pierdut. „Am pierdut pe nedreptate totală”, a declarat Sorin Georgescu, făcând referire la o sumă de bani.

Sorin Georgescu spune că este conştient de gravitatea mărturiilor pe care le face, mai ales că declaraţiile sale l-ar putea pune pe fratele său, Horia Georgescu – şeful ANI – într-o situaţie dificilă cu Justiţia. Justitia si-a facu treaba, NUP pentru Horia Georgescu,

Stenogramele din dosarul Blejnar au scos la iveală sau au confirmat multe realităţi politice. Am aflat însă un lucru cert: România, în toată splendoarea ei, are un naş! Nu o spunem noi… O declară chiar un judecător de la o înaltă curte într-o discuţie cu un „naş” mai mic. Care naş, cel mare, zice judecătorul, e în sufletul nostru. După ce vi l-am prezentat pe Sorin Blejnar, capo di tutti capi, astăzi a venit rândul să vă prezentăm un alt personaj, care face parte din reţeaua fostului şef ANAF. E Horică, fără frică şi cu integritatea mică, naşul cel mic cu numele de Georgescu, şeful ANI, loial până la moarte Naşului de la Cotroceni şi prins cu ocaua mică. De fapt, cu ocaua mare, cu o avere fără asemănare, căci şeful Georgescu pare să fie din ciclul „lupul pus paznic la oi”. Cu alte cuvinte, „integrul” de la Integritate, Horia Georgescu, a fost cel care i-a dat lui Sorin Blejnar, şeful ANAF, un certificat de albire de la ANI. Mai mult, domn’ Horică, în loc să-l controleze pe Blejnar, pare să fi împrumutat şi dezvoltat reţeta acestuia de mascat averea. Căci, ironia sorţii, însuşi şeful de la ANI nu-şi poate justifica averea pe care o deţine. Propria avere ar trebui verificată. Dar de cine? Când îl ai pe Naşu’ în suflet, cine îşi mai permite să te tragă la răspundere în ţara asta.

În aprilie 2010, Jurnalul Național a arătat în articolul „Consilier penal pentru Guvernul lui Boc“ modul în care Mihai Prisăcariu a ajuns consilier în Secretariatul General al Guvernului (SGG), în ciuda faptului că DNA a primit chiar de la Corpul de Control al primului-ministru sarcina de a verifica activitatea acestuia din perioada în care a fost preşedintele Consiliului de Soluționare a Contestațiilor. Sesizarea pentru DNA pare să fi fost invizibilă. În ciuda acestui raport, Emil Boc a semnat decizia prin care Mihai Prisăcariu era suspendat din CNSC pentru a putea prelua funcția de consilier în Guvern. Acuzele care i se aduceau în acel raport au fost grave şi aproape identice cu unele dintre motivele pentru care s-a decis începerea urmăririi penale a fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi. Astfel, Prisăcariu a şters toate datele şi informațiile CNSC, date pe care le-a considerat, se pare, „nesănătoase“. Modalitatea în care SGG a decis să trateze problema consilierului luat sub aripă a fost halucinantă! Potrivit secretariatului, Prisăcariu nu avea nici o adresă la DNA! Mai mult, potrivit SGG, notele la care Jurnalul Național făcea referire nu au existat, deşi documentele aflate în posesia noastră aveau antetul Guvernului! În România tinerilor care cu zeci de diplome ajung să facă taximetrie, Guvernul a ales să apere un om care, deşi avea afaceri bizare, a fost desemnat să consilieze una dintre cele mai înalte instituții ale statului!

Domnul Horia Georgescu nu intelege un lucru simplu, ca atunci cand iti cumperi palarie, nu o iei mai mare, doar capul nu-ti creste oricum !