M-am saturat de Europa. Prefer la orice ora USA !

Am locuit in Germania 8 ani, care nu au fost o lectie de drepturile omului pentru mine. Am vazut discriminare, coruptie,abuzuri si rasism. Pe fata. Nu placute bilingve, nu reprezentare parlamentara a minoritatilor. Umilinta, munca nenormata, amenintari si interogatorii, lagare, in care erai primit intr-o camera de 2 m pe 1,80 sa stai cu sotia gravida. Interogat ore intregi de Bundesnachrichtendienst. Asta in 1996, toamna. Daca ma mai infurii, dezvalui si locatia din Nuernberg. Rusine.

Romanii nu mai vor in Schengen si in curand n-or sa mai vrea nici in Uniunea Europeana care a impus atatea controale pentru romani, bulgari, polonezi, unguri in timp ce pe imigrantii teroristi si violatori i-a acceptat cu milioanele si urmeaza alte milioane. Europa nu mai este nici crestina nici antisocialista si in curand se va prabusi in haos, islamism, extremism, anarhie! Aliata Europei de Est impotriva imigrantilor islamisti, socialistilor rusi si in mai nou socialistilor europeni este America,  pe care veteranii romani au asteptat-o 70 de ani si care va redeveni number one dupa ce socialist-democratul Obama va pleca de la Casa Alba acum in 2016!

Ministrul polonez al afacerilor externe, Witold Waszczykowski, a denunțat vineri o Uniune Europeană ‘cu două viteze’ și a avertizat în legătură cu riscul ‘eroziunii’ UE, într-un discurs pronunțat în fața Parlamentului de la Varșovia, relatează AFP conform Agerpres.

El a criticat în acest context planul unei mai mari integrări a zonei euro și ideea unui ‘mic Schengen’.

‘Ne dorim o Uniune Europeană cu state libere și egale. (…) Calea prin care se ajunge la asta nu este cea a unei Europe cu două viteze’, a mai spus el.

‘Susținătorii unei mai mari integrări a zonei euro doresc o gestionare economică coordonată și, de fapt, o uniune politică. Însă, astăzi nu există o metodă corectă și democratică de a alege lideri credibili ai unei astfel de uniuni politice’, potrivit ministrului polonez.

‘Ideea unui ‘mic Schengen’ se referă la țările din vechea Europă, regiunea noastră nu este luată în considerare’, a spus el, dând asigurări că Polonia se opune unei astfel de idei.

‘Practica bazată pe principiul ‘mai multă Europă’, și mai puțin control democratic al acțiunilor sale, conduce către eroziunea sa’, a subliniat șeful diplomației poloneze.