Lupte totale, sambata, ora 11, in sala de sport din Cetatea Fetei

eveniment

Primaria  Floresti impreuna cu un club sportiv organizeaza un eveniment de tipul 1+1, in sala de sport in Cetatea Fetei, Floresti.Un eveniment sportiv si unul caritabil, totodata.

Extraordinara complexitate a disciplinelor de lupta sau de razboi , reiese dintr-o ambiguitate intre o dimensiune esentialmente spirituala si o realitate evident violenta, chiar agresiva.KEMPO este doar un nume, o denumire care se refera la tot ceea ce inseamna lupta . In limba romana ne putem gandi la KEMPO ca fiind “lupta” insasi , in limba engleza termenul de KOMBAT sau MIXED MARTIAL ARTS fiind cel mai potrivit pentru a defini aceasta arta . Deasemenea “Art of Fight”, “Arta Luptei Totale”, Real Kombat” , sunt traduceri frecvente in romana sau engleza, ale denumirii KEMPO

Cam la asa ceva sa se astepte cei care vor dona minim un kilogram de zahar, sau fiecare cat poate, pentru copiii necajiti din Floresti. Donatiile reprezinta biletul de intrare la luptele din sala.

Ninge, si odata cu ninsoarea, ne apropiem de spiritul sarbatorilor de iarna. Mos Craciun trebuie sa vina si pentru copiii din Floresti. Iata ca, exista cineva, care se gandeste si la asta.

Va las pe voi sa ghiciti cine este persoana…