Ludovic Orban ne transmite prin Adrian Oros ! Da mai departe !

In caz ca nu ati vazut la vreo televiziune aceste stiri, dati-mi voie sa vi le prezint eu.
1. Curtea Constitutionala a admis sesizarea PNL impotriva legii de modificare a Legii referendumului, declarand neconstitutionala modificarea facuta de PSD, pe repede inainte, pentru a scoate din joc Presedintele si Parlamentul in procedura de convocare a referendumului.
2. La Camera Deputatilor a fost dezbatuta motiunea initiata de PNL impotriva ministrului transporturilor, care acuza PSD de blocarea tuturor marilor proiecte de infrastructura si de compromiterea perspectivelor de dezvoltare economica a Romaniei. Chiar daca nu a trecut, motiunea a adunat 104 voturi (cu 40 de voturi peste numarul de deputati PNL).
3. Toti senatorii PNL au votat la vedere cererea de urmarire penala contra ministrului Viorel Ilie. Cererea nu a fost abrobata de Senat pentru ca majoritatea PSD-ALDE a facut scut in jurul ministrului cercetat penal.
4. PNL a reusit sa determine majoritatea parlamentara sa voteze impotriva proiectului de reducere de la 20% la 10% a pragului pentru folosirea limbii materne a minoritatilor in administratie.

Ne luptam in fiecare zi cu PSD. Faptul ca acest lucru nu ajunge la cunostinta oamenilor nu ni se datoreaza. Avem totusi internetul liber, deci:
CITESTE SI DA MAI DEPARTE!

Subscribe To Our Newsletter

Gunoaiele astea imputite introduc la loc taxa de poluare

Cand spui PSD, spui minciuna si impostura. Atata pot, atata fac. Astia sunt, niste infractori ...

Închide