Ludovic Orban, cel mai slab lider al PNL din toate timpurile

Se pregătește un eșec răsunător al PNL la europarlamentare, care va genera OrbanExit și intrarea lui Cioloș pe felia PNL, în forma reloaded.

Incă de la alegerile din 2016, surse au vorbit de un pact pe online cu PSD-ul. Vechii PNL-isti, care au dus campanii electorale dure, au fost siderați. Cum să nu atac PSD-ul în campanie ? Fac antijoc ?

Imi amintesc dezinteresul regal al lui Orban, care stătea cu toți leaderii PNL in jurul lui, la Crucea Iancului si nu rostea o vorbă. El lider maximo citea Pravila.

„Pentru că au decis în organizație să voteze demiterea viceprimarului lui Firea, Orban a amenințat cu excluderi toate sectoarele, deși prin târg se aude că el nu e deloc străin de o intelegere cu primărița. Dar ca să acopere suspiciunile, în ședința de azi și-a asmuțit cățelul de casă,  pe Roman, împotriva lui Bușoi și Nazare. Apoi, ca o autentică imitație a lui Dragnea, a întrerupt ședința fără să mai dea dreptul la replica celor jigniți, deși mulți colegi  au vociferat reclamând lipsa dialogului și a democrației interne.”-declară un greu al organizației București.

Speranta PNL ramane paradoxal ALDE. Cu Tăriceanu și Norica Nicolai la cârmă. E timpul ca Marius Nicoară să sune adunarea, iar vechii PNL-isti să uite culoarea roșie sau portocalie.

E timpul ca PNL să termine cu antijocul cu nostalgii USL-iste. Penetrat de PD, partidul efectiv nu merge, nu guvernează, stă efectiv prostit în fața lui Dragnea, in timp ce Orban se uită mirat, ca Mutu la Pițurcă.

Iar după europarlamentare, e game over, deoarece e previzibil ca USR+ să câștige mandate serioase.

Variantele sunt Crin Antonescu, Rares Niculescu reloaded, Vasile Blaga, Emil Boc sau Horia Șulea, dar fiecare luat individual e mai puternic ca Ludovic Orban, deci nu văd sensul pentru care ar revitaliza un PNL, care de mai bine de 2 ani, este menținut artificial în viață.

PNL nu are in conducerea partidului un leader de talia lui Dragnea. Iar obediența călduță a PNL va termina ultimul partid istoric român.Leave a Comment