Lucrarile de demolare s-au incheiat. LIDL a demarat lucrarile de constructie a Hypermarketului din Floresti!

Firmele contractate de catre LIDL au incheiat lucrarile de demolare a imobilelor aflate pe terenul achizitionat in suprafata de aproximativ 4.000 de metri patrati. Vezi cat castiga un sef de magazin la LIDL, respectiv un vanzator din „orasele mici”!

Lucrarile de demolare a imobilelor aflate pe terenul achizitionat s-au incheiat, astfel ca alte firme au inceput sa-si aca simtita prezenta pentru ridicare Hypermarketului LIDL Floresti strada Eroilor, intersectie cu Avram Iancu, langa Sectia 6 Politie Rurala.

22 iunie 2015 029

LIDl urmeaza sa amenajeze inca un sens de circulatie pe strada Eroilor, pe o distanta de aproximativ 200 de metri, iar cel putin trei stalpi Electrica vor fi desfiintati, cablurile urmand a fi ingropate.

Hypermarketul LIDL va avea si o parcare de 100 de locuri.

Deschiderea Hypermarketului LIDL va avea loc cel mai probabil in perioada 1-15 septembrie.

22 iunie 2015 028

Intr-o alta ordine de idei, conform Ziarul Financiar (zf.ro), Retailerul german LIDL, intrat pe piaţa locală în 2011, are în prezent printre cele mai mari salarii de pe piaţa de retail alimentar, respectiv circa 1.400 de lei net pe lună pentru un vânzător din oraşele mici şi peste 4.000 de lei net pe lună pentru un şef de magazin.

„Noi am înţeles că o companie supravieţuieşte dacă angajaţii sunt bine pregătiţi şi fericiţi la locul de muncă, astfel încât să aibă toată atenţia îndreptată către ceea ce trebuie să facă. Ei nu au de ce să îşi facă griji pentru că nu intră salariul sau pentru că nu pot promova. Este timpul să investim în resurse umane şi vrem să impunem tendinţe în această direcţie“, a spus Ileana Ştefan, directorul de resurse umane al Lidl.

Începând din acest an, Lidl a lansat un program de dezvoltare dedicat echipelor de conducere din cele aproape 190 de magazine pe care le are pe plan local. Aceştia vor fi implicaţi în programul în care s-au investit 5 milioane de euro timp de un an, iar şefii de magazine vor primi câte un autoturism Skoda Rapid şi vor avea cheltuielile de transport asigurate.

Programul se doreşte a fi un instrument de învăţare în cascadă, prin care cunoştinţele să fie transferate de la echipa actuală de conducere a magazinelor (care nu a beneficiat până în prezent de un astfel de curs de studii dedicat lor) către viitorii lideri din companie.

În prezent, Lidl are 4.000 de angajaţi şi are în plan recrutarea a încă 200 de oameni până la finalul anului.

Subscribe To Our Newsletter

Market Florilor si Stejarului angajeaza personal

Market Florilor, Floresti, angajeaza lucratori comerciali la magazinele alimentare situate pe raza localitatii. Este vorba...

Închide