Londra – Isterie in Baker Street. NU a fost nicio bomba!!!

ScreenShot_20151120003145

O masina oprita aiurea langa statia de metrou Baker Street a declansat isterie in lant de-a lungul si de-a latul Europei.

Filmul „evenimentelor”

Masina oprita suspicios a alertat autoritatile de la metrou; din motive de securitate s-a decis inchiderea statiei si evacuarea pasagerilor; Circle Line – compania care opereaza statia, a transmis un mesaj pe Twitter ca statia e inchisa pentru investigarea unei alerte in apropierea statiei – ceea ce a declansat nebunia online; Mirror si alte jurnale de acelasi gen n-au ratat momentul si au inceput sa titreze cu litere mari in editiile online ca o masina plina cu explozibil este plasata strategic langa statie; politia a evacuat zona; s-a vorbit chiar de o explozie controlata si multe alte speculatii.

De retinut: niciuna dintre institutiile media britanice serioase n-a transmis nicio informatie in legatura cu evenimentele.

In realitate, cuiva i s-a stricat masina in mijlocul strazii, nu a mai putut sa o miste, a lasat-o acolo si a plecat dupa ajutor.

Pana sa revina omul cu ajutoare ca sa mute masina de acolo, intreaga Europa era inflamata. In Romania deja se striga pe televiziuni ca a fost o explozie in Baker Street.

ScreenShot_20151120003547

Dupa aceasta „intamplare”, poate o sa intelegem de ce e vital sa ne selectam atent sursele de informare si sa nu ne inflamam de aiurea doar pentru ca un jurnal din strainatate a scris ceva „fierbinte”. Au si ei tabloidele lor.

Asta a fost tot „folks”! London is safe and send you all the best 😉

 

Nu pierdeți asta !

Subscribe To Our Newsletter

E oficial! suntem analfabeti! – Romania pe ultimul loc in UE. O tema pentru guvernul Ciolos

Am invins! I-am batut pe bulgari si i-am detronat de pe ultimul loc. Conform ultimului...

Închide