Liviu Dragnea, la deschiderea scolii de pregatire politica Neptun, 14-17 iunie 2018

 

Deschiderea Scolii de pregatire politica a tineretului social-democrat, a avut loc langa Hotel Doina, Neptun. Au participat Liviu Dragnea, Marian Neacsu, Olguta Vasilescu, Eugen Teodorovici, alesi locali din judetul Constanta.

Peste 500 de tineri au umplut pana la refuz sala de conferinte .

Discursul lui Dragnea a vizat problema combaterii saraciei, atingand problema legilor justitiei si incheind cu realizarile guvernarii, in ceea ce priveste politica salariala in crestere, depasirea  cresterii economice prognozate de 6,9 la suta,de  respectul cuvenit varstei a treia prin cresterea pensiilor, de relatia cu presa si de comunicarea pe canal emotional, lucru aproape disparut astazi.

Temele alese au fost prezentate cu o tinuta extrem de degajata. Liderul PSD a aratat obiectivele guvernarii, folosind tehnici de comunicare simple, accesibile, amintind mai degraba de un model american.

Gabriel Petrea, leader TSD, inginer IT, a amintit de problemele specifice tinerei generatii, cu un apel de pace intre romani, care ar tebui sa mizeze pe munca, solidaritate si democratie.

TSD-ul a aratat ca stie sa aleaga teme de discutie actuale si fierbinti, dovedind o premiza a unui viitor politic echilibrat si demn.

“Europa, încotro?”, „Finanțări europene”, “Cum trebuie să pregătim Generația 2040?”, “Meseriile viitorului”, “Comunicarea verbală și nonverbală”, “Eco vs. Ieftin”, “România tinerilor”, “Drepturile omului, încotro?”, sunt cateva dintre temele abordate.

Tentativa de lovitură de Stat – suspendare Presedinte – 20 iunie 2018

  Ca si in cazul lui Traian Basescu, in 2012, iar acum in 2018, iata...

Închide