Liviu Alexa, face sluj, nu e bun primar de Cluj !

alexa

A trecut un an de cand Alexa, discipolul lui Ponta si al grupului de la Cluj, suferea o infrangere zdrobitoare, in polemica cu subsemnatul, cand  Iohannis a devenit presedinte.

Omul si-a dat seama ca e greu, an dupa an, sa fii o mama Omida in presa, careia sa nu-i iasa nici o predictie. E frustrat, dandu-si seama ca are sanse zero la primaria cluj, si daca voi candida eu impotriva lui, prin absurd.

Omul are frica de miscarile din strada, si ca atare isi trimite fetele din redactie, care, de fapt, sunt tratate incorect de oamenii din strada, din cauza lui. Niciodata nu va fi un primar psd, sau psd underground, la Cluj. Cu sau fara Dancu, cu sau fara ambulante, la care ar trebui verificat cum au fost donate.

Se defineşte ca fiind un candidat anti-sistem, deoarece nu îi place de politicieni. Cu niste exceptii, grupul de la Cluj. In viata, nu poti fi simultan cu slanina in pod si cu gatul uns.

„Ca NU am votat un hot de case care vorbeste cu tara numai pe feisbuc si care are tupeul, Klaun jenant, sa spuna aseara la TVR ca e NEMULTUMIT de o sentinta definitiva si irevocabila a judecatorilor si ca el, Supremul, o va ataca. Du-te, ba,PLAGIATOR DE DOCUMENTE, la puscarie! Ai incasat sute de mii de euro pe acte false si acum vrei sa umilesti reputatia judecatorimii?” -Liviu Alexa

Alexa Liviu, are profilul tipic de ciocoi necizelat. Pana si PSD-ul l-a refuzat sa intre in partid.

Ca tot ne face prosti, pe cei care l-am votat pe Klaus Iohannis, as introduce daca ajunge primar de Bistrita, ca la Cluj nu conteaza, impozitul pe prostie. Sunt convins ca Liviu Alexa ar pleca fara un leu acasa.

Alexa varsa tot veninul unui an, in care a lovit orbeste, in oricine, cu exceptia Napoca S.A., Aeroportului, si evident a grupului de la Cluj.