Liviu Alexa a făcut curat în PSD Cluj. Cine e Șimon ? Cine e Cherecheș ?

Membrii de partid din Câmpia Turzii au acuzat pe o rețea de socializare faptul că ceea ce a făcut Șimon este ”dictatură” și dezbinare în cadrul organizației.

Deputații PSD Cluj, Horia Nasra și Cornel Itu, dar și alți social democrați clujeni, nu au fost lăsați să participe la o ședință care a avut loc vineri, 19 iunie, la Câmpia Turzii, unde fuseseră invitați.

Nasra și Itu s-au prezentat vineri la ședința de la PSD Câmpia Turzii, dar la intrare li s-a spus că nu sunt pe lista de invitați ”aprobată de la județ”. La discuție a asistat impasibil și indiferent președintele interimar al PSD Cluj, Gheorghe Șimon, ”plantat” la Cluj din Maramureș. Acesta nu a intervenit pentru a permite tuturor membrilor accesul la ședință. Între cei care au fost opriți la ușă se mai numără consilierul județean PSD, Petre Pop, și Marcel N. Bogdan, posibilul candidat la Primăria Câmpia Turzii, din partea PSD. Mai multe, pe Știri de Cluj. 

Relu Cherecheș a fost cunoscut ca Prefect. Acum, încearca fără succes să-i salte scaunul de sub fund lui Anca Ciubăncan. Pe seama lui Relu Cherecheș se fac glume de când a dispus ca un calendar cu o tipa extrem de frumoasa care poza in costum de baie sa fie dat jos din sediul Serviciului Inmatriculari. Vezi, Closet penal si saună pe gratis la Serviciul Inmatriculări Cluj.

Apropos de Serviciul Înmatriculări, se pare că are un nou șef. Maier va conduce serviciul incepand de ieri. Gurile rele vorbesc ca au contat mult relatiile la Ministerul Dezvoltarii, unde secretar de Stat este Mariana Cotoi .

Mariana Cotoi a fost director al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Cluj (AFIR) încă din 2014 – instituția care intermediază accesarea și derularea fondurilor europene destinate proiectelor din mediul rural. Ea a fost promovată în funcția de director de la nivelul acestei instituții, unde lucra ca expert în cadrul Serviciului de verificare a cererilor de finanțare. Mariana Cotoi deține și competența de „înalt funcționar public” și este absolventă a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, unde prorector e Adi Oros, ministrul Agriculturii. Coincidențe, nu fiți răi ! Toată lumea o să spună că Mariu Nicoară face cu Adi Oros Guvernul, avand preferinte,,, culinare,,, asemanatoare.

Mariana Cotoi (fostă Maier), vicepreședinte ALDE Cluj, a fost numită secretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Mariana Cotoi a fost soția lui Maier de la Serviciul Înmatriculări.

Păi să nu votezi cu Liviu Alexa ? Are creier pentru tot partidul !

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Sondaje la Floresti : Cristea la egalitate cu Pivariu în urma lui Șulea !

Nu am luat în considerare decat unul din sondaje, deoarece nu am calitatea să apreciez...

Închide