Lipsa de profesionalism a unei angajate la Blitz Imobiliare Floresti

Citat-John-Wooden

Iulia Rad este mai nou  angajata la Blitz Imobiliare. Si are impresia probabil, ca toti clientii trateaza tranzactiile imobiliare cu aceeasi superficialitate pe care o prezinta in abordare domnisoara.

Blitz Imobiliare este o firma serioasa, ca atare am revenit cu un telefon pentru a verifica daca nu e vorba de o farsa. Din pacate, nu, se pare ca domnisoara/doamna lucreaza la Blitz Imobiliare.

Ce s-a intamplat de fapt ?

Vad ca am un apel pierdut, si resun. Domnisoara nu se prezinta si imi spune ca e de la Blitz Imobiliare si daca am de vanzare vreun apartament, ca vrea sa-si actualizeze baza de date. Ii raspund ca da, am de vanzare, chiar doua, unul al meu si unul al tatalui meu. Ii spun si preturile. Spune ca bine si vrea sa inchida. Raman stupefiat, deoarece credeam ca am cu cine vorbi, mai ales ca nu am mai primit nici un telefon de la Blitz de vreo 2 luni.

Ii explic ca eu tratez cu seriozitate relatia noastra comerciala si ca ea nu are cum identifica apartamentele si eventualele actualizari de pret. Ii spun ca fac presa si ca discutia asta purtata cu neseriozitate va ajunge si in ziar.

Imi raspunde ca nu-i pasa.

Sincer, nici mie.

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Anul Nou Chinezesc, întâmpinat la Cluj cu un spectacol impresionant

Cluj-Napoca, 11 februarie 2016. Iubitorii culturii și civilizației chineze, precum și toți cei curioși să...

Închide