Lespuc vs. Liviu Alexa, misiune imposibilă pentru primul

Lespuc vs. Liviu Alexa, misiune imposibilă pentru primul

Scriu de ceva vreme. Și pot spune că citesc presă multă. Lespuc e un jurnalist cuminte. Care nu deranjează. Politicos. Nu e genul care să-l citesc. E previzibil.

Cu Liviu Alexa aveam pe vremuri războaie de săptămâni întregi. Tremuram uneori, asteptând următoarea lovitură. Dădeam și eu la rupere. Dar, sincer, are cel mai bun ziar din Cluj. Punct.

Liviu când te lovește o face in modul său unic, dur. Motiv pentru care dimineața încep citirea presei cu Ziar de Cluj. In plus, Liviu are echipă. Florin Moldovan e aur de 24 de karate când are chef. Legat de Lungu, poti eventual să-i analizezi pH-ul, dar nu poti contesta că e al naibii de bun și el. Am simțit-o si cu el pe propria piele.

Presa clujeană are câteva nume cu momente de genialitate. Uite cum scrie Florin Otrocol.

Sunt alți jurnaliști care fac presă cuminte. Nu-i nominalizez.

Clar, nu poti compara Ziar de Cluj cu Media9 sau Vocea Clujului. Redacția conferă forță, informație, echipă. Iar in plus, Liviu are sclipirea care face diferența.

Legat de publicitate, nu mă bag. Deoarece nu știu să o cer. Aici, sunt timid. Paradoxal.

În rest, să nu mint. Iubesc articolele lui Lespuc despre Florești. Parcă nici eu nu eram așa de convingător cu Horia Șulea. Acum, mă distrez. Știu că ce urmează, merită citit.

 

 

 

Lasă un răspuns

Subscribe To Our Newsletter

Mă panaramelor, voi credeți că-i puteți da foc lui Dumnezeu ?

Mă panaramelor, voi credeți că-i puteți da foc lui Dumnezeu ?

Închide