Legendele Buena Vista Social Club™ Concertează Mâine La Cluj-Napoca, Pentru Prima Dată În Formulă Completă

Orquesta Buena Vista Social Club™ ft. Omara Portuondo & Eliades Ochoa concertează mâine, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, venind pentru prima dată în formulă completă în orașul de pe Someș. Ultimele bilete pentru această reprezentație de excepție sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ţa Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cărtureşti), în reţeaua Eventim şi on-line, pe www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.romyticket.ro, iar spectatorii sunt așteptați cu un show de neuitat.

„Ne exprimăm regretul pentru accidentul tragic petrecut în Muntenegru, soldat cu pierderi de vieți omenești. Ca omagiu pentru cei afectați de acest accident, am încercat să amânăm concertul de la Cluj-Napoca susținut de Orquesta Buena Vista Social Club™ ft. Omara Portuondo & Eliades Ochoa, dar programul strict al artiștilor și angajamentele asumate de aceștia nu ne-au permis reprogramarea. De aceea, în semn de respect față de clujenii și cei care vin din alte localități special pentru a-i vedea pe muzicienii cubanezi, concertul se va desfășura după cum era stabilit, mâine seară, de la ora 20”, a declarat Mircea Buteanu, reprezentantul Diesel Events, organizatorul evenimentului. Artiștii mai susțin un singur concert în România în această perioadă: diseară, la Sala Palatului din București.

Buena Vista Social Club reprezintă vârsta de aur a muzicii din insula din Caraibe, iar artiștii au devenit ambasadorii stilurilor son montuno, danzón, cha cha cha sau bolero. Spectatorii din Transilvania sunt familiarizați cu farmecul și prezența scenică a lui Eliades Ochoa și a muzicienilor din Buena Vista Social Club în urma concertelor de succes susținute în 2007 și 2009, iar acum vor avea ocazia să-i vadă, pentru prima dată, în formulă completă – Orquesta Buena Vista Social Club™, alături de cea mai importantă voce feminină a Cubei ultimilor 60 de ani, Omara Portuondo, și inegalabilul trubadur Eliades Ochoa.

 

Subscribe To Our Newsletter

Stefan Gadola, noul sef de la CFR Cluj ?

Arpad Paszkany este dispus să vândă o parte sau chiar toate acţiunile clubului pe care...

Închide