Lazar Gigel, presedinte C.I.A.D.O, propus la guvern, dar interzis intr-o institutie a lui Tudose

Il cunosc personal pe Lazar Gigel ca pe unul din pilonii principali AAA,  Antidrog, Antimafia, Anticoruptie. Consider o josnicie sa sapi in trecutul unui om, astazi cand poate nimeni din cei care ne conduc sau mass media interna si internationala, iar aici ma includ, nu poate sa „ridice piatra”. Ca atare, e timpul barbatilor, care isi pot asuma lupta cu sistemele mafiote care domina de ani si ani Romania. Imi reiterez dorinta, ca Planul de lupta antidrog 2017 sa devina o realitate indeplinita de Agentia Nationala Antidrog. Vremea povestilor a trecut, 

Lazar Gigel, Ciado :

„In urma cu o saptamana am fost propunerea CIADO , pentru o anumita pozitie onorifica in cadrul Guvernului pe politici antidrog si alternative la consumul de droguri. Logic exista si a doua propunere din partea noastra daca voi ezita . Nu teama ca nu voi face fata provocarii ma face ca inca sa cuget , ci faptul ca cert voi fi tinta unor atacuri murdare si nu stiu daca familia mea va mai rezista si la acest asalt . Stiti voi nefericitul eveniment din viata mea ( 2000-2004 ) cand girand pe cineva am ajuns ” puscariasul Lazar . In orice varianta CIADO va acorda sprijin si consiliere oricarei institutii ce ne va solicita acest lucru, iar in ceea ce ma priveste voi ramane acelasi om implicat in viata sociala si culturala a comunitatilor indiferent ca voi merge sau nu in pozitia propusa . Multumesc sfaturilor si sustinerii mass media din Ardeal , in special Horia-Eugen Cristea”

DC News afirma, Lazar Gigel…confirma :

„Am fost „interzis” în Agenția Națională Antidrog intrucat nu aveam buletinul! Cred ca in zece ani, am fost de noua ori la ANA și de cinci ori n-am avut buletinul, dar nu s-a interzis accesul.

Astăzi trebuia sa fie întâlnirea cu secretarul de stat MAI. ADEVARUL ca eram de pe strada si nu ma cunoșteau cei din Agenție. Stiu… o sa fie justificări cu regulamentul ….!!! M-am convins cat de mult s-a dorit dialogul. Adevarul ca este mea culpa, dar se putea rezolva… daca se dorea”, a povestit Lazăr Gigel.

Subscribe To Our Newsletter

Horia Sulea a intervenit in cursul noptii in problema apei potabile

Asta noapte, la ora 23:30, Horia Sulea s-a deplasat personal la o statie de pompare...

Închide