Lasitatea fostului meu prieten Traian Basescu

Candva, dupa o emisiune de la Marius Tuca la Antena 1 pe atunci, (erai prieten cu Voiculescu), in care am intervenit in favoarea Ministrului Transporturilor de atunci Traian Basescu, deoarece Ciumara imi parea adus din import la Ministerul Economiei si nu cunostea moneda tarii, am adormit pe canapeaua din camera de langa secretariatul tau, iar doamna Vasilescu se crucea cat de tare pot sforai, dupa o noapte petrecuta in tren, spre Bucuresti.

Nea Traian  parea un barbat care lupta pentru tara din care face parte si m-a chemat la Bucuresti, pentru pozitia sef cabinet Ministru Transporturilor. Am gresit atunci cand am refuzat, deoarece am creat fara sa vreau un culoar pentru Emil Boc, care pentru mine reprezinta strict „pupila” lui Traian Basescu.

Basescu este de fapt un alt escu, care are vesnice nostalgii din perioada cand era tare si mare la Cotroceni. Alt escu crea Antenele, sa spele creiererul tau, romane.

 Cu un Daniel Morar la inaintare in DNA, cu Tulus varf retras, echipa parea invincibila. Totul pana la familie, totul pana la Mircea, nu-i asa nea Traiane ?

Cand ai numit-o procuror general pe Kovesi, credeai ca vei fi vesnic presedinte jucator, chiar daca locul tau era demult pe banca. Ai organizat o intalnire in 2011 cu cei din afara tarii, care sa reformeze Roamania, dar l-ai ales drept pe Funeriu, deoarece ramasese fara paine dupa caderea in strada a guvernului Boc. Iar noua ne-ai aratat Cotroceniul si ne-ai trimis inapoi acasa.

Am fost primul roman care a iesit impotriva celor 322 de parlamentari care au suspendat presedintele Romaniei. 

Nea Traiane, am 2 morti in familie, unul legionar ucis si Dumnezeu stie unde e inmormantat, iar a doua e mama, cu AVC si moarta dupa ce justitia Ta, pe care o reformai la greu cu Boc, a evacuat-o din casa in care tot Primaria Cluj-Napoca i-o vanduse. N-am sarit la gatul nimanui, am scris CSM-ului, in timp ce regimul tau si al lui Boc nu dadea normele de aplicare a legii 1/2009, scotand batranii din case cu japca, ca pe vremea Anei Pauker, neutilizand forta, ci justitia.

Iar juristii lui Boc nu dadeau cu roba pe la procese in cei 16 ani de procese, nea Traiane. Stii bine ce vreau sa spun.

Oana Florea, pe atunci la Facias, obliga Guvernul Boc sa dea normele de aplicare a legii 1/2009. Prea tarziu, pentru mama, pentru mine, pentru cei mai multi romani. Si asta pentru ca legea se mai numea legea Voiculescu.

Nea Traiane, tu lupti impotriva a tot ce am creat noi in strada. Inteleg ca ai imbatranit, ca ti-au luat-o pe Udrea, ca se leaga de copiii tai, ca fratele tau Mircea traieste o asemenea drama.

Dar nu uita cat traiesti ce ai facut cu cei care ti-am fost alaturi cand ti-a fost cu adevarat greu. Stiu ca la ora asta esti innebunit si nimic nu isi mai face efectul. Poate ca tie ti-a ramas sanatatea, nea Traiane. Unii am pierdut-o si pe asta in lupta cu monstrii Mafiei pe care ai tolerat-o. Aia de la la ANRP, la mafia aia ma refer acum.

Sa nu imi spui ca nu stiai de Hexipharma. Si sa nu ma intrebi si tu ca Iordache.

Acum ne condamni ca ti-am aplicat invataturile si am ridicat oameni cu caracter puternic, care o privesc in ochi pe Laura, nea Traiane, deoarece nu au nimic de ascuns.

Ai patronat tu si cu Eminenta de la Cluj, un regim al foamei, al taxelor, al atacurilor in media. Asta faci si acum, dar nimeni nu te mai ia in seama. Nici pe tine, nici pe Boc-ul tau.

Poate ca e Dragnea hot, nea Traiane, dar nu are suflet rau. A dat bani oamenilor, banii pe care Boc i-a luat. Poate ca Tudose e si el prim ministru, na, asta e. Nu ai adus nimic mai bun in Romania timp de 10 ani, decat o lupta neterminata, pe care vrei chiar tu sa ti-o distrugi. L-ai intrebat vreodata pe Daniel Morar ce simtea cand ii erau amenintati copiii, iar el isi ingropa unul din parinti ? 

Esti si tu la la fel de FSN-ist ca PSD-istii, nea Traiane. Ne folosesti si apoi ne arunci undeva, departe. Nu te lupta cu o femeie ca intram si noi in joc. Toti cei care te-am iubit si te-am stimat.

Eu personal, nu am nimic de pierdut, deoarece mi-ati luat totul. Si nu mi-e absolut deloc frica de tine, deoarece pot muta cu doua miscari inaintea ta, iar tu stii asta. Ma bucur in fiecare dimineata in care ma mai trezesc.

Dar de fapt nu intelegi. Esti de fapt un simplu om, caruia i s-a luat jucaria puterii. Iar paradoxul e ca nu vei mai avea jucaria niciodata.

Subscribe To Our Newsletter

Simfonia Soarelui dansand vesnic cu Luna

Prima noastra noapte, in care tanjesc dupa aroma parului tau, alergand sub fereastra ta sa...

Închide