La un an si 9 luni, Colectiv a mai facut o victima. Intre timp unii au readus PSD la putere, netulburati

Incendiul din club Colectiv mai omoara o persoana, la aproape 20 de luni de la tragedie. Inca unul dintre raniti a murit. Numarul persoanelor decedate in urma incendiului din clubul Colectiv a crescut la 65, dupa ce unul dintre raniti si-a luat viata.

„65! Numarul victimelor dupa tragedia Colectiv creste. Dumnezeu sa te odihneasca, Razvan!”, este anuntul postat sambata seara pe pagina de Facebook a Asociatiei Colectiv GTG 3010.

„In aceasta seara (30 iulie), incepand cu orele 20.00 si pana la orele 8.00 dimineata, a doua zi, va avea loc evenimentul ‘Noapte alba la #Colectiv’, intrucat se implineste un an si noua luni de la cumplita tragedie care ne-a indoliat inimile pe vecie. Haideti sa ne revedem si sa nu ii dam uitarii pe cei care nu se mai afla fizic printre noi. Sa venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumanari, candele, fotografii”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociatiei Colectiv GTG 3010.

Mesajul familiei lui Razvan: „Respectam dorinta oamenilor de a ne fi alaturi, precum si nevoia de informare a tuturor. Dar, dincolo de numarul 65, se afla suferinta noastra, a familiei si prietenilor lui Razvan. Ne alina gandurile bune si faptul ca atatia oameni devin partasi la durerea noastra, dar facem un apel la discretie si decenta. Vrem sa ne ducem pe ultimul drum fiul si prietenul in liniste. Va multumim pentru intelegere!”

Prietenii si colegii lui Razvan posteaza si ei mesaje sfasietoare pe Facebook: „Răzvan supraviețuise după Colectiv. Iubita lui, Tina, nu. A căutat-o, atunci, printre flăcări. A găsit-o la morgă. Ieri, n-a mai rezistat nici el. S-a sinucis. Avem 65 de morți pe conștiință. Toți îi avem. Când ne mai plângem că în țara asta nu se schimbă nimic, când nu mergem la vot pentru că, nu-i așa?, votul nostru oricum nu contează, când stăm în casă în loc să ieșim în stradă, când ne spunem că nu ne băgăm noi în treburile altora, pentru că, na, nouă ne e bine cum e, viața noastră e rezolvată, e liniște, iar ziua de mâine vine oricum, când așteptăm să ne vină salvarea prin ecranele manevrate de niște securiști împuțiți, când mai găsim milă și înțelegere pentru toți penalii care ne-au jefuit și care ar trebui să zacă pe viață în pușcării, poate ne gândim la Răzvan. Ce o fi fost în sufletul lui, câtă suferință o fi adunat, bietul de el, un an și nouă luni în care a trăit cu atâta moarte în gând. Câte tristeți o fi strâns. Nu știm. Dar poate știm că am ajuns din nou ca niște lepre comuniste, niște scursuri analfabete, niște infractori dovediți să ne dicteze nu doar cum să trăim. Ci și cum să murim.”

Răzvan supraviețuise după Colectiv. Iubita lui, Tina, nu. A căutat-o, atunci, printre flăcări. A găsit-o la morgă. Ieri,…

Posted by Ramona Ursu on Sunday, 30 July 2017

Reamintim ca evenimentul de la Colectiv a fost la originea caderii guvernului PSD condus de Victor Ponta si la instalarea guvernului Dacian Ciolos.

Din pacate, multi romani au uitat de victimele care au ars la Colectiv din cauza coruptiei si a legilor aplicate in dorul lelii si la alegerile de anul trecut au votat „cu veselie” PSD sau au stat acasa ca „n-au pe cine vota”.

Insultand memoria victimelor, acum, PSD se lafaie din nou la guvernare, mai agresiv si mai arogant ca oricand, Raed Arafat taie si spanzura in continuare in medicina de urgenta, Banicioiu (ministru al sanatatii la acea data) e bine, multumesc, parlamentar de Iasi, nimeni nu a platit pentru Colectiv.

 

Presa internationala lauda Romania pentru pozitia sa in problema Rogozin

Spre deosebire de Polonia, Ungaria si Slovacia care au ignorat sanctiunile impuse Rusiei de catre...

Închide