La multi ani, Janis ! Azi, intrare libera ! Profitati !

În 21 septembrie, Anul Domnului 2007, sara pe la 9, se năștea în buricul bătrânului și frumosului Cluj, legenda Janis Club. De atunci, distracția în oraș se numește JANIS.
Inspirat din filozofia „libertății totale”, „hippie – flower-power”, Janis Club e o variantă urbană a Vămii Vechi, așa cum e Vama în realitate, cu bune si cu rele, în singurul timp pe care-l putem percepe cu adevărat noi, muritorii: prezentul!
Janis a fost si va ramâne, cât vom avea sânge în instalație, un spațiu al „maximei libertăți” și -probabil- singurul club cu adevărat multicultural din Cluj (un fel de turn al lui Babel) și nu numai: muzica din toate timpurile și genurile (un real antidot pentru „netezirea / spălarea creierelor” ), clientela diversă, formată din oameni faini, de toate vârstele, „buzunarele”, națlonalitățile și minoritățile existente în Cluj, and last but not least, o toleranță rară față de natura umană, combinată cu o reală grijă fată de siguranța musteriilor noștri!
La „majorat”, Janis se simte mai bine ca niciodată, are mai multă viață și veselie decât a avut vreodată și tocmai a încheiat cea mai bună vară din cele 9 de până acum!
Janis Club.
Scopul: distracția adevarată;
Mijloacele: muzica specială (si „reală”, nu cea din mintea unor „dj” închipuiți), „filozofia anti-fițe”, decorul original -un amestec nebun de „flower-power”, Vama Veche si simboluri muzicale- ș.a.;
Programul: chef 7 zile pe săptămână / 365 / an (unic în România!)!
Deviza: make LOVE, not war!
& Janis LOVES u all! Let’s PARTY (people)!
Restul sunt fleacuri.

* INTRARE LIBERĂ se acordă clienților care sosesc între ora de deschidere (21:00) și până la ora 22:00, în limita locurilor diponibile (ținând cont și de rezervări); după ora 22:00 se intră doar cu BILET; de asemenea, REZERVĂRILE de locuri și mese se fac doar cu bilet cumpărat, care costă 25 LEI (1 shot inclus) și se pot lua din JANIS, începând cu vineri 9 sept, de la ora 21:00; CONCERTUL începe la 22:30 trecute fix și se termină la miezul nopții; după ora 24:00, biletul la CHEFUL ANIVERSAR va fi cel normal, din timpul săptămânii, adică doar 5 leutzi!

An extended version in English, including pictures:
https://cluj-napoca.xyz/places-to-visit/clubs/janis-club/

Subscribe To Our Newsletter

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ -COD GALBEN ȘI COD PORTOCALIU ÎN JUDEȚUL CLUJ

Administrația Națională de Meteorologie a EMIS, ASTĂZI, AVERTIZAREA METEOROLOGICĂ-COD GALBEN ȘI COD PORTOCALIU pentru intervalul...

Închide